![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Računalna soka Im 'obličje at nadogradnju moje grafičke kartice jer volim gaming i većina novih igara potreban silazak kartice u vožnji. Ne želim trošiti ogromne količine novca, ali umjesto samo Nadogradnjom na slijedeću razinu Želim skočiti i nekoliko mjesta tako da ne moram da poboljsaju svo vrijeme. Moj računalo je ispod i spec. bih zahvalan za bilo kakve prijedloge. INTEL P4 3.2GHZ Dual Core procesor PCI-X P4 775 Twins matične ploče 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16x + / - Optički pogon DVDRW DL PCI Express GEFORCE 6600 512MB grafika Windows XP Professional (OEM), |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji je Vaš stvarni proračun? rekavši da ne žele potrošiti mnogo moglo značiti da se ne želite potrošiti više od 20 £, ili bi to moglo značiti, ne više od £ 150, ili možda više.
| |||
| |||
| Pozdrav thingie Ja ne želite potrošiti više od 150 £ ako je moguće. Pozdravi Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, ja ću pogledati okolo, da li vi imati sklonost između ATI ili Nvidia? |
|
| |||
| |||
| Pa ako je vaš tražite Nvidia opet, ja bih preporučiti ono što je bilo 8800GT koji su dostupni od oko £ 105, ovisno o tome da li želite da ih tvornica overclocked ili ne, ili 8800GTS koji su dostupni od oko £ 140, opet ovisno o tome, ako želite da ih tvornica overclocked ili ne. |
|
| |||
| |||
| Hvala g. Thingie za Vaš savjet. Ja sam uvijek koristi nVidia ATI ali ako je isto tako dobar sam mogao probati ih. Kako ću reći kada kupujete, ako je prošlo overclocked? Ne znam, ako bih ja probati ovo. Ja sam uz pretpostavku da ću morati dobiti bolji sustav hlađenja za meater kartice. Isto tako da li mislite po spec. dadoh da je moja matična ploča etc će nositi se s tom karticom. Hvala opet. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, dobro ATI kartice su zapravo prilično dobar na vrlo povoljnoj cijeni, tako da bi moglo biti bolje, no to je teško usporediti dvije kompanije, jer je isti za oba clock speed bi pružati različite performace, ja ću probati pronalaženju nekih mjerila za ATI vs Nvidia cijena za taj raspon. I da, grafičke kartice bi trebao raditi s vašim trenutnim matična ploča, no možda zahtijevati bolje napajanje, ovisno o tome što imate u ovom trenutku. |
|
| |||
| |||
| Infact, fromt on izgleda ove repere, čini se da je ATI 4850 bit će puno bolje od 8800GT, ili GTS, a cijene početi oko £ 120 za 4850. Ali je također i izbor da li želite ići ATI ili stick sa Nvidia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravedan dobiti 8800GT. Postoji dostupna za manje od 100 £. Primijetit ćete golemog povećanja performansi iz 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako su 4850 cijenama u Velikoj Britaniji?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nadogradnja Grafička kartica | rayy | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. listopad 2009 18:34 |
| Grafička kartica nadogradnje pomoć! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 30 rujan 2009 15:37 |
| Nadogradnja RAM-a Grafička kartica Sum Need Help | Taesin | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 21. kolovoz 2009 09:26 |
| Nadogradnja moje grafičke kartice? | Je 23 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 12 siječanj 2008 17:04 |
| Thread Tools | |
| |