![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Computer Juice I'm looking at my korszerűsítés grafikus kártya, mert, mint szerencsejáték, és a legtöbb új játékok szüksége leereszkedési kártyáról fut. Nem akarom, hogy hatalmas összegeket költenek pénzt, hanem csak átáll a következő szintre szeretnék ugrani, és néhány helyen így nem kell frissíteni mindig. A számítógép spec alatt van, és azt értékeljük a javaslatokat. Intel P4 3.2GHz Dual Core CPU PCI-X P4 775 Motherboard Ikrek 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL optikai meghajtó GeForce 6600 PCI Express 512MB Graphics Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi az a tényleges költségvetést? mondván: nem akar költeni sokat lehetne jelenti azt, hogy nem kíván többet költeni, mint £ 20, vagy azt is jelentheti, nem több, mint 150 £, vagy talán több.
| |||
| |||
| Hello dolog Nem szeretnék többet költeni, mint 150 £, ha lehetséges. Üdvözlettel Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, én is körülnézni, van egy preferencia közötti ATI vagy Nvidia? |
|
| |||
| |||
| Nos, ha keresel egy Nvidia ismét csak javasolni tudom, mi van egyik egy 8800GT rendelkezésre álló mintegy 105 £ attól függően, hogy azt szeretné, gyárilag túlhajtott vagy sem, vagy a 8800GT, amelyek a rendelkezésre álló mintegy 140 £, szintén függ attól, hogy Ön szeretné gyár túlhajtott, vagy sem. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm úr dolog az Ön tanácsát. Én mindig nVidia, de ha az ATI éppen olyan jó, én is próbálja őket. Hogyan tudom megmondani, ha a felvásárlást, ha a overclocked? Nem tudom, azt próbálja meg ezt magam. Én, azt feltételezve, hogy én is jobban hűtőrendszer egy Meater kártyát. Is mit gondolsz, a spec adtam meg, hogy az alaplap stb megbirkózni ezzel a kártyával. Köszönet újra. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, jó ATI kártyák valóban nagyon jó, nagyon jó ár, így jobb lenne, azonban ez nehezebb lenne összehasonlítani a két társaság, mert az azonos órajel is lenne más teljesítményre, megpróbálom megállapítás egyes referenciaértékek ATI vs Nvidia hogy ártartományban. És igen, a grafikus kártya kell a munkát a jelenlegi alaplap, de akkor szükség lehet a jobb tápegység, attól függően, amit az adott pillanatban. |
|
| |||
| |||
| Valójában a fromt úgy néz ki ezeknek a viszonyítási alap, úgy tűnik, hogy az ATI 4.850 lesz sokkal jobb, mint a 8800GT vagy a GTS, és az árak körül kezdődik £ 120 az 4.850. De ez is egy választás, hogy szeretnénk menni ATI, Nvidia, vagy maradj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak kap egy 8800GT. Ott áll kevesebb, mint 100 £. Majd nyilatkozat egy hatalmas teljesítmény növekedése a 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy vannak a 4850 árak az Egyesült Királyságban?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Frissítés Grafikus kártya | rayy | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | Október 6, 2009 18:34 |
| Grafikus kártya korszerűsítése help! ? ? ? ? ? | Laureng123 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 30, 2009 15:37 |
| Upgrading RAM és a grafikus kártya Need Sum Segítség | Taesin | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 21. augusztus 2009 09:26 |
| Upgrading én grafikus kártya? | 23 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 12. január 2008 17:04 |
| Téma eszközök | |
| |