![]() |
|
| |||
| |||
| שלום המחשב מיץ אני מסתכל לשדרג את כרטיס המסך, כי אני אוהב את המשחק ואת רוב המשחקים החדשים צריך כרטיס ירידה לרוץ. אני לא רוצה להוציא סכומים עצומים של כסף, אבל במקום פשוט לשדרג לשלב הבא אני רוצה לקפוץ ועל כמה מקומות אז אני לא צריך לשדרג כל הזמן. המחשב שלי הוא spec בהמשך הייתי מעריך את כל ההצעות. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 לוח האם תאומים 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DL DVDRW כונן אופטי PCI EXPRESS GEFORCE 6600 512MB Graphics Windows XP Professional (OEM), |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו התקציב שלך בפועל? אומר שאתה לא רוצה לבלות הרבה יכול להיות שאתה לא רוצה להוציא יותר מ 20 ליש"ט, או שזה יכול להיות, לא יותר £ 150, או אולי יותר.
| |||
| |||
| שלום thingie לא הייתי רוצה לבלות יותר מ £ 150, אם אפשר. דרישת שלום Mizsua |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני אקח את מבט מסביב, האם יש לכם העדפה בין ATI או Nvidia? |
|
| |||
| |||
| ובכן, אם מבט שלך Nvidia שוב, מה שאני ממליץ הוא או 8800GT הזמינים על 105 £ תלוי אם אתה רוצה אותם overclocked במפעל או לא, או 8800GTS אשר זמינים על 140 £, שוב תלוי אם אתה רוצה אותם overclocked במפעל או לא. |
|
| |||
| |||
| תודה מר Thingie עבור ייעוץ. ביצעתי תמיד השתמשו nvidia ATI אבל אם הוא טוב בדיוק כמו שאני יכול לנסות אותם. כיצד אוכל לדעת מתי לקנות אם היה overclocked? אני לא יודע אם אני מעוניין לנסות את זה בעצמי. אני בהנחה כי אני צריך לקבל מושג טוב יותר של מערכת הקירור meater אשראי. גם אתם חושבים על ידי spec נתתי לך את לוח האם וכו 'יהיה להתמודד עם כרטיס זה. שוב תודה. Mizsua |
|
| |||
| |||
| טוב, בסדר ATI כרטיסים אלו ממש ממש טוב בכל מחיר טוב מאוד, כך שהם עשויים להיות טובים יותר, אולם זה קשה להשוות בין שתי החברות, כי באותה מהירות השעון של שתי יספק שונים performace, אני יהיה לנסות למצוא קצת מידע בנושא עבור ATI vs Nvidia באותו טווח מחיר. וכן, את כרטיס המסך שלך אמור לעבוד עם לוח האם הנוכחי, אולם ייתכן לבקש החשמל טוב יותר, תלוי מה יש לך ברגע זה. |
|
| |||
| |||
| Infact, fromt הוא נראה מבחני ביצועים של אלה, נראה כי ATI 4850 יהיה הרבה יותר טוב 8800GT או GTS, והמחירים מתחילים בסביבות 120 פאונד עבור 4850. אבל זה גם בחירה אם אתה רוצה ללכת ATI, או להישאר עם NVIDIA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט 8800GT. אין כניסה בפחות מ 100 ליש"ט. תוכל להבחין מסיבי להגדיל את הביצועים של 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך הם מחירים 4850 בבריטניה?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדרוג כרטיס גרפי | rayy | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 6 אוקטובר 2009 18:34 |
| כרטיס גרפיקה עזרה בשדרוג! ! ! ! ! ! | Laureng123 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 30 ספטמבר 2009 15:37 |
| שדרוג זיכרון RAM ו כרטיס מסך סכום צריך עזרה | Taesin | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 21st אוגוסט 2009 09:26 |
| שדרוג כרטיס המסך שלי? | IS 23 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 12th ינואר 2008 17:04 |
| שרשרת כלים | |
| |