![]() |
|
| |||
| |||
| Hello Computer Sulas I'm looking at uzlabot mana grafikas karte, jo es, piemēram, spēļu un vairums jauno spēles nepieciešama nolaišanās karti palaist. Es nevēlos tērēt milzīgas naudas summas, bet nevis tikai jaunināšanas uz nākamo līmeni es vēlētos, lai pārietu un vājās vietas, lai man nav, lai uzlabotu visu laiku. Mans dators spec ir zemāk, un I would appreciate any suggestions. INTEL P4 3.2GHz DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 dvīņi Motherboard 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - RW DL Optical Drive PCI EXPRESS GeForce 6600 512MB Graphics WINDOWS XP PROFESSIONAL (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds ir jūsu faktiskā budžets? sakot, jūs nevēlaties tērēt daudz var nozīmēt nevēlaties tērēt vairāk par £ 20, vai tas varētu nozīmēt ne vairāk par £ 150 vai varbūt vairāk.
| |||
| |||
| Hello thingie Es negribētu tērēt vairs nekā 150 £ ja ir iespējams. Sveicieni Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, man būs paskatīties, vai jums ir priekšroka starp ATI vai Nvidia? |
|
| |||
| |||
| Labi, ja jūsu meklē nVidia vēlreiz, ko es ieteiktu ir vai nu 8800GT, kas ir pieejami no apmēram £ 105 atkarībā no tā, vai jūs vēlaties tos fabrika overclocked vai ne, vai 8800GTS, kas ir pieejami no apmēram £ 140, atkal atkarībā no tā, ja vēlaties tās fabrikas overclocked, vai nē. |
|
| |||
| |||
| Thankyou kungs Thingie jūsu padomu. Esmu vienmēr izmanto nVidia, bet, ja ATI ir tikpat labi es varētu mēģināt viņiem. Kā es varu pateikt, ja pērk, ja tas ir bijis overclocked? Es nezinu, vai es varētu mēģināt šīs sevi. Es esmu pieņemot, ka man būs iegūt labāku dzesēšanas sistēmas Meater karti. Arī jūs domājat par spec es tev, ka mana mātesplate utt tiks galā ar šo karti. Thanks again. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, arī ATI kartes ir tiešām diezgan labi ļoti labu cenu, tāpēc viņi var būt labāk, tomēr ir grūtāk salīdzināt diviem uzņēmumiem, jo pats pulksteņa ātrums gan varētu nodrošināt dažādu performace, es mēģināšu atrast dažus kritērijus, lai ATI vs Nvidia šajā cenu diapazonā. Un jā, grafikas karte jāstrādā ar jūsu pašreizējā mātesplatē, taču jums varētu būt nepieciešams labāk barošanas avots, atkarībā no tā, kas jums ir uz brīdi. |
|
| |||
| |||
| Infact, fromt viņš izskatās no šiem kritērijiem, šķiet, ka ATI 4.850 būs daudz labāk nekā 8800GT vai GTS un cenas sākas apmēram £ 120 par 4.850. Bet tas ir arī izvēle, vai vēlaties doties ATI, vai zīmuļa ar Nvidia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai iegūt 8800GT. Ir pieejami par mazāk kā £ 100. Jūs pamanīsiet milzīgu veiktspējas pieaugumu no 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā 4.850 cenas Lielbritānijā?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |