![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua Computer JUICE Ma uitam la modernizarea mi placă grafică, pentru că îmi place şi de cele mai multe jocuri, jocuri noi nevoie de un card de coborâre a rula. Nu vreau sa cheltuiesc sume uriaşe de bani, dar în loc de doar de modernizare la nivelul următor, aş dori să sară şi câteva locuri, aşa că nu trebuie să faceţi upgrade tot timpul. Calculatorul meu este spec. de mai jos şi aş aprecia orice sugestii. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 Gemenii Plăci de bază 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL Optical Drive PCI Express GeForce 6600 512MB Graphics Windows XP Professional (OEM), |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este bugetul dvs. reale? spune nu doriţi să cheltuiţi mult ar putea să însemne nu doriţi să cheltuiţi mai mult de £ 20, sau s-ar putea să spun, nu mai mult de £ 150, sau, poate mai mult.
| |||
| |||
| Bună ziua thingie Nu aş vrea să-şi petreacă mai mult de £ 150, dacă este posibil. Cu respect Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, o voi arunca o privire în jur, nu aveţi o preferinţă între ATI sau Nvidia? |
|
| |||
| |||
| Ei bine, dacă vă căutaţi un Nvidia, din nou, ceea ce aş recomanda este fie un 8800GT care sunt disponibile de la aproximativ 105 £ în funcţie de dacă doriţi le fabrică overclocked sau nu, sau de 8800GTS care sunt disponibile de la aproximativ £ 140, din nou, în funcţie de dacă doriţi le fabrică overclocked sau nu. |
|
| |||
| |||
| Multumesc domnului Thingie pentru sfaturi. Am folosit mereu nVidia ATI, dar în cazul în care este la fel de bine aş putea să le încercaţi. Cum am spus, atunci când cumpără în cazul în care acesta a fost overclocked? Nu ştiu dacă aş încerca acest însumi. Sunt presupunând că voi avea pentru a obţine un mai bun sistem de răcire pentru o carte de meater. De asemenea, crezi ca de spec. Ţi-am dat ca-mi placa de bază etc vor face faţă cu acest card. Mulţumesc încă o dată. Mizsua |
|
| |||
| |||
| OK, bine ATI carduri sunt de fapt destul de bună la un preţ foarte bun, asa ca s-ar putea sa fie mai bine, cu toate acestea, este greu să compare cele două companii, pentru că acelaşi ceas de viteză pentru ambele ar oferi diferite performanta, voi încerca găsirea unor puncte de referinţă pentru ATI vs Nvidia pentru că preţul gamă. Şi da, de placă grafică ar trebui să lucreze cu dumneavoastră curentă placa de bază, cu toate acestea s-ar putea cere o mai bună sursă de alimentare, în funcţie de ceea ce aveţi în acest moment. |
|
| |||
| |||
| Fapt, fromt că arată de aceste repere, se pare că ATI 4850 va fi mult mai bine decât în 8800GT sau GTS, precum şi despre preţurile încep de la £ 120 pentru 4850. Dar este, de asemenea, posibilitatea de a alege dacă doriţi să mergeţi ATI, sau stick cu Nvidia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar a lua un 8800GT. Există disponibil pentru mai puţin de £ 100. Veţi observa o creştere masivă de performanţă de la un 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cum sunt preturile 4850 în Marea Britanie?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |