![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, počítačové Juice Hľadám na zlepšenie mojej grafickej karte, pretože mám rád hranie a väčšina nových hier potrebujete zostup karte spustiť. Nechcem míňať obrovské sumy peňazí, ale namiesto toho len prechod na ďalšiu úroveň bych chtěl skočiť a len málo miest tak nemám upgradovať celú dobu. Môj počítač je nižšie a spec bych ocenil nejaké návrhy. INTEL P4 3.2GHz DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 TWINS Motherboard 2x 1GB (1024megabajt) PC4200 DDR2 RAM 250gigabajt SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL Optická mechanika PCI Express GeForce 6600 512mb Graphics Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký je váš skutočný rozpočet? říkal, že nechcete utrácať omnoho by mohlo znamenať, že nechcete utrácať viac ako 20 libier, a to by mohlo znamenať, nie viac ako 150 libier, alebo možno aj viac.
| |||
| |||
| Ahoj thingie Já bych nechcel stráviť ešte ako 150 libier, ak je to možné. Pozdravy Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, uvidíme sa pozriete okolo, máte preferencie medzi ATI alebo Nvidia? |
|
| |||
| |||
| Takže ak vaša hľadáte pre Nvidia opäť, čo by som odporučiť je buď 8800GT, ktoré sú k dispozícii približne od £ 105 v závislosti na tom, či ich chcete mať továreň overclocked, alebo nie, alebo 8800GTS, ktoré sú k dispozícii asi 140 libier, a to opäť v závislosti na, ak Chcete im továreň overclocked alebo nie. |
|
| |||
| |||
| Ďakujem pánovi Thingie za rady. Som vždy použitá nVidia, ale v prípade, že ATI je len tak dobrý, som mohol vyskúšať je. Ako môžem povedať, pri nákupe, ak je to už overclocked? Nevím, jestli bych skúsiť sám. Já jsem za predpokladu, že budem mať lepšie chladiaci systém pre Meater karty. Tiež si myslíte, že by sa spec dal som vám, že moja doska atď bude vyrovnať sa s touto kartou. Vďaka znova. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, dobre ATI karty sú vlastne dosť dobré, za veľmi dobrú cenu, takže by mohli byť lepšie, ale je ťažšie v porovnaní týchto dvoch spoločností, pretože rovnaký čas rýchlosti pre obidva bude poskytovať rôzne výkonu, uvidíme skúste nájsť nejaké štandardy pre ATI vs Nvidia pre toto cenovom rozpätí. A áno, je grafická karta by mala pracovať s vašej aktuálnej doske, ale môžete žiadať lepšie napájanie, a to v závislosti na tom, čo máte v súčasnosti. |
|
| |||
| |||
| Infact, fromt vyzerá týchto kritérií, ako sa zdá, že ATI 4850 bude oveľa lepší ako 8800GT alebo GTS a cenami začínať na cca £ 120 na 4850. Ale je to aj možnosť voľby, či chcete ísť ATI, alebo tyčinky s Nvidia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí si 8800GT. Nie sú k dispozícii za menej ako 100 libier. Určite ste si všimli masívny nárast výkonu z 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sú ceny 4850 vo Veľkej Británii?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aktualizácia Grafické karty | Rayy | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6.októbra 2009 18:34 |
| Grafická karta modernizácie help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30.září 2009 15:37 |
| Upgrade RAM a grafickú kartu Potrebujete sume Pomoc | Taesin | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 21.srpna 2009 09:26 |
| Upgrade mojej grafickej karty? | IS 23 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 12. januára 2008 17:04 |
| Thread Tools | |
| |