![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав Компјутерска сока Им 'хандсоме код надоградњу моје графичке картице јер волим гаминг и већина нових игара потребан силазак картице у вожњи. Не желим трошити огромне количине новца, али уместо само надоградњом на следећу ниво Желим скок и неколико места тако да не морам да побољшају сво време. Мој рачунар је испод и спец бих захвалан за било какве предлоге. ИНТЕЛ П4 3.2ГХЗ Дуал Цоре процесор ПЦИ-Кс П4 775 Туинс матичне плоче 2кс 1ГБ (1024МБ) ПЦ4200 ДДР2 РАМ 250ГБ САТА ХДД, 16кс + / - Оптички погон ДВДРУ ДЛ ПЦИ Експресс ГеФорце 6600 512МБ графика Уиндоус КСП Профессионал (ОЕМ), |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који је Ваш тренутни буџет? рекао да не желите да потрошите много може да значи да не желите да потрошите више од 20 фунти, или то може да значи, нема више од £ 150, или можда више.
| |||
| |||
| Поздрав тхингие Не бих желео да потрошите више од £ 150, ако је могуће. Поздрави Мизсуа |
|
| |||
| |||
| Ок, ја ћу погледати около, да ли ви да има склоност између АТИ или НВИДИА? |
|
| |||
| |||
| Па ако је Ваш тражите нВидиа опет, оно што бих препоручила је било 8800ГТ који су доступни од око £ 105 у зависности од тога да ли их желите фабрика оверцлоцк или не, или 8800ГТС који су доступни од око £ 140, поново у зависности од тога да ли желите да их фабрика оверцлоцк или не. |
|
| |||
| |||
| Хвала г Тхингие за ваш савет. Ја сам увек користи НВИДИА АТИ али ако је исто тако добар сам могао пробати их. Како да ћу рећи када купујете, ако је прошло оверцлоцкед? Не знам, ако бих ја пробати ово. Ја сам уз претпоставку да ћу морати добити бољи систем хлађења за меатер картице. Исто тако да ли мислите по спец дадох да је моја матична плоча етц ће носити се са том картицом. Хвала опет. Мизсуа |
|
| |||
| |||
| Ок, добро АТИ картице су заправо прилично добар на врло повољној цени, тако да би могло бити боље, но то је тешко упоредити две компаније, јер је исти за оба цлоцк спеед би пружати различите перформаце, ја ћу пробати проналажењу неких мерила за АТИ вс НВИДИА цена за тај опсег. И да, графичке картице би требало да раде са тренутном матична плоча, но можда захтевати боље напајање, у зависности од тога шта имате у овом тренутку. |
|
| |||
| |||
| Инфацт, фромт он изгледа ових стандарда, изгледа да је АТИ 4850 це бити много боље него 8800ГТ или ГТС, и цене почети око £ 120 за 4850. Али, такође је избор да ли желите да се АТИ-или држати се НВИДИА. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само се 8800ГТ. Има за мање од 100 фунти. Приметићемо ћете огромног повећања перформанси из 6600. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како су 4850 ценама у Великој Британији?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|