![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Комп'ютерні сік Я дивлюся на модернізацію моєї відкритий тому що мені подобається гра, і більшість нових ігор потрібний походження карт для запуску. Я не хочу витрачати величезні суми грошей, але замість простого оновлення до наступного рівня Я хотів би стрибнути і кілька місць, тому мені не треба оновлювати весь час. Мій комп'ютер Spec нижче, і я б вдячні за будь-які пропозиції. Intel P4 3,2 ГГц Dual Core CPU PCI-X P4 775 БЛИЗНЮКИ материнських плат 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL оптичний привід PCI Express GeForce 6600 512MB графіка Windows XP Professional (OEM), |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яке ваше фактичне бюджет? кажуть ви не хочете витрачати багато може означати, що ви не хочете витрачати більше, ніж за £ 20, або це може означати, не більше ніж за £ 150, а може і більше.
| |||
| |||
| Привіт штучка Я не хочу витрачати більше ніж £ 150, якщо це можливо. Привіт Mizsua |
|
| |||
| |||
| Гаразд, подивимося навколо, чи є у вас переваги між ATI або Nvidia? |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо ваш шукає Nvidia, знову ж таки, я б рекомендував або 8800GT, які можна отримати близько £ 105 в залежності від того, хочуть їх заводі розігнаний чи ні, і 8800GTS, які доступні з близько £ 140, знову ж таки в залежності від випадку Ви хочете, щоб вони заводі розігнаний чи ні. |
|
| |||
| |||
| Thankyou г Thingie за пораду. Я завжди використовував NVidia, але якщо ATI так само хороша, я міг би спробувати їх. Як я можу повідомити при покупці, якщо він був розігнаний? Я не знаю, якщо я хотів би спробувати це сам. Я припускаю, що я повинен отримати кращу систему охолодження для meater карти. Також ви думаєте з Spec Я дав вам, що моя материнська плата і т.д. буде впоратися з цією карткою. Ще раз спасибі. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Добре, добре ATI карт насправді досить хороший з дуже гарною ціною, так що вони могли бути краще, проте це важко порівняти дві компанії, оскільки ті ж тактову частоту для обох буде надавати різні продуктивністю, я постараюся знайти деякі базові критерії для ATI проти Nvidia для цього цінового діапазону. І так, графічна карта повинна працювати з вашим поточним платі, проте ви, можливо, потребує кращого харчування, залежно від того, що у вас є на даний момент. |
|
| |||
| |||
| Infact, він шукає виправдання цих показників, схоже, що ATI 4850 буде набагато краще, ніж 8800GT або GTS, а ціни починаються від 120 фунтів стерлінгів за 4850. Але це теж вибір, чи хочете ви піти ATI або Nvidia з палицею. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто візьміть 8800GT. Там можна купити менше, ніж 100 фунтів. Ви помітите, різко збільшити продуктивність з 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як цінах 4850 у Великобританії?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення Відеокарта | rayy | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 жовтня 2009 18:34 |
| Відеокарта модернізацію допомогу! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графічні карти & Монітори | 6 | 30 вересня 2009 15:37 |
| Оновлення ОЗУ і відеокарта Потрібна Допомога Sum | Taesin | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 21 серпня 2009 09:26 |
| Оновлення моя відеокарта? | Складає 23 | Графічні карти & Монітори | 11 | 12 січня 2008 17:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |