![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тук е моят система ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 с AGP 8x Имам лека представа какво означава това с овен и преработвател. Какво съм аз искам да направя е надграждане до Windows Vista Ultimate Edition, тъй като неговите $ 20 от моето училище. Всякакви предложения за съвместима карта? Аз играя няколко игри, но нищо не големи, бъркотия наоколо с VID и снимка редактиране, и какво не. Аз търся в средата цени карта ... т.е. не е $ 400 Благодаря за вашата помощ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Prowland. Съдейки от вашия спецификационен ви изискват AGP карта. Ако сте не е Gamer няма да се нуждаят от най-крайните AGP карта, но аз препоръчвам да получават средно до високо разстояния да гарантира вашия персонален компютър може да направи добро използване на Vista Aero на функция. Въз основа на това ли искате да се търси по-7800GS. Но опитайте да закупи втора употреба, ако не можеш като нови AGP карти все още командват премията се дължи на пазара за тях е толкова малка. Като настрана, моля също така най-малко удвояващ вашите овен да 1GB (2GB ще бъде по-добре), тъй като Vista е по-гладен, отколкото ресурс XP някога е бил. Вие ще се борят вървят то само с 512MB.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам много подобни спецификационен машина, същия процесор, но мощна графична карта.
| |||
| |||
| Добре ... Трябва да отидем малко бавна за мен ![]() Погледнах на Wiki AGP какво беше ... Сетих се! А що се отнася до 7800GS ... Im cluless. Можете ли да предложите карти по име, и евентуално на добро място, за да гледам за тях? Благодаря за съдействието! |
|
| |||
| |||
| В 7800GS е NVidia карта направите. Моделът брой е 7800GS и е важно, тъй като някои модели са страшен, а някои са добри. www.ebuyer.com продават ги. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за връзката, но аз мисля, транспорт до-членки могат да струват повече, отколкото на картата! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте newegg.com това къде да получа по-голямата част от моите части
започнете тук http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards тесен го от какъв тип AGP, която искате, търсите по-ниската цена или най-висок рейтинг, а след това се сравни спецификациите табулатора, докато не намерите това, което искате или на курс за 2-ра ръка един часа опитайте Ebay Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Somthing тъй като това би било добро? BFG NVidia GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-Out AGP видео карта Спецификация Mfr Част номер: BFGR78256GSOC Чипсет: GeForce 7800 GS Двигател Часовник: 400 MHz (в сравнение с 375MHz стандарт) Видео Памет: 256MB DDR3 Часовник с памет: 1250 MHz (в сравнение с 1200MHz стандарт) Памет Интерфейс: 256-битова Автобус: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Скорост на паметта: 40GB / и Макс. Резолюция: 2048x1536 @ 85Hz Конектори: VGA, DVI-I, S-Video Out Термални: Fansink Минимум 400W система за захранване (12V с текущия рейтинг на 20а или повече), необходими Подкрепа Microsoft DirectX 9,0 Модел Shader 3.0 и OpenGL 2,0 Какво мислите? Тя е около $ 215,00 Има ли по-добре една около този ценови диапазон, или това е добра сделка? |
|
| |||
| |||
| Платил съм искал 74 кинта за моята PCI-E карта, тъй като аз не правя нещо, което ме прави трябва да плащат повече Не бих казал, че е "добра сделка", но бих казал, че е добра карта имате нужда, за да сте сигурни, че имате PSU, които ще подкрепят тази карта, както и достатъчно охлаждане |
|
| |||
| |||
| Whooops, съжалявам, не се реализира сте САЩ. ;) |