![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tady je můj systém ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 s AGP 8X Mám mírnou představu, co to znamená, že s RAM a procesor. Co jsem chtěl udělat, je upgrade na Windows Vista Ultimate Edition, protože jeho $ 20 z mé školy. Jakékoli návrhy na kompatibilní kartu? Jsem hrát několik her, ale nic dur, kutit s pic vid a střih, a co ne. Já jsem hledal za polovinu ceny karty ... tedy ne 400 dolarů Děkujeme za vaši pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Prowland. Soudě podle vašich spec budete potřebovat AGP karty. Pokud si nejste hráč nebudete potřebovat top-end AGP karty, ale já doporučuji získání poloviny do high-rozmezí jednoho až zajistit počítači lze dobře využít pro Vista Aero je funkce. Na základě této bych se dívají na 7800GS. Ale zkuste to-nákup druhé straně, pokud můžete, jak nové karty AGP stále velení prémii vzhledem k jejich trh je tak malý. Jako stranou, prosím také zvážit alespoň dvojnásobek vašeho ram na 1GB (2gb by bylo lepší), ve Vista je zdroj hlad než XP stále byl. Budete bojovat s běží pouze 512mb
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám velmi podobné spec stroj, stejný procesor, ale mocné grafické karty.
| |||
| |||
| Dobře ... Musím se jít trochu pomalejší, na mě ![]() Podívala jsem se na wiki, co AGP byl ... Jasně! Nyní, pokud jde o 7800GS ... im cluless. Můžete mi doporučit kartu podle jména a případně i dobré místo, kde se na ně podívat? Díky za pomoc! |
|
| |||
| |||
| V 7800GS je karta Nvidia učinit. Číslo modelu je 7800GS a je důležité, protože některé modely jsou hrozivé a některé jsou dobré. www.ebuyer.com prodat. |
|
| |||
| |||
| Díky za odkaz, ale myslím, že lodní doprava do států, mohou být dražší než karta! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste newegg.com, že je místo, kde mám většinu svých částí
Začněte zde http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards úzký je podle jaký typ AGP chceš, vyhledávání podle nejnižší ceny a nejvyšší rating, a pak porovnat parametry kartu dokud nenajdete to, co chcete a samozřejmě na 2. straně jeden zkuste eBay Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Somthing tak, jako by to bylo dobrý? BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256megabajt DVI / TV-Out AGP Grafická karta Specifikace Maximální finanční potřeby Part Number: BFGR78256GSOC Čipset: GeForce 7800 GS Motor hodin: 400 MHz (oproti 375MHz standard) Video Memory: 256megabajt DDR3 Hodiny paměti: 1250 MHz (oproti 1200MHz standard) Memory Interface: 256-bit Bus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40 GB / s Max. Rozlišení: 2048x1536 @ 85Hz Konektory: VGA, DVI-I, S-Video Out Tepelná: Fansink A minimum 400W systém napájení (s 12V aktuální hodnocení 20A a více), které je nezbytné Podpora Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 a OpenGL 2.0 Co si o tom myslíte? Jde o $ 215,00 Existuje lepší kolem této cenové relaci, nebo je to dobré řešení? |
|
| |||
| |||
| Zaplatil jsem 74 dolarů, jako pro mé PCI-E karta, protože nemám co dělat, aby mě muset platit více Já bych neřekl, že je to "dobrý obchod", ale řekl bych, že je to dobrá karta co potřebujete, abyste se ujistili, že máte PSU, že bude podporovat, aby karta, stejně jako dostatek chladící |
|
| |||
| |||
| Whooops, sorry, nebyl realizovat jste USA. ;) |