![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι το σύστημά μου ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 με AGP 8X Έχω μια μικρή ιδέα τι σημαίνει αυτό με τη μνήμη RAM και επεξεργαστή. Τι έχω να θέλω να κάνω είναι αναβάθμιση σε Windows Vista Ultimate Edition γιατί τα $ 20 από το σχολείο μου. Τυχόν προτάσεις για μια συμβατή κάρτα; Να παίξω μερικά παιχνίδια, αλλά τίποτα δεν σημαντική, με το χάος γύρω vid pic και μοντάζ, και τι δεν ισχύει. Ψάχνω ένα μέσα τιμές κάρτα ... δηλαδή δεν $ 400 Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Prowland. Κρίνοντας από το spec σας απαιτεί AGP κάρτα. Αν δεν είστε ένας gamer δεν θα χρειαστεί η επάνω τέλος AGP κάρτα, αλλά εγώ συνιστώ να βρείτε μέσα σε μία μεγάλης εμβέλειας για να εξασφαλίσει τον υπολογιστή σας μπορεί να κάνει καλή χρήση του Vista Aero χαρακτηριστικό. Βάσει αυτής θα ήθελα να εξετάσουμε σε 7800GS. Αλλά προσπαθούν να αγοράσουν μεταχειρισμένο αν μπορείτε ως νέες κάρτες AGP ακόμη εντολή πριμοδότηση λόγω της αγοράς για τα οποία είναι τόσο μικρή. Όπως Παρεμπιπτόντως, παρακαλώ επίσης να εξετάσει τουλάχιστον διπλασιασμό σας να 1GB RAM (2GB θα είναι καλύτερα), όπως Vista είναι περισσότερο πόρος πεινασμένος XP από ό, τι ήταν ποτέ. Θα εκτελεί αγώνα με μόνο 512MB.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω μια πολύ παρόμοια spec μηχανή, ίδιο επεξεργαστή, αλλά μια ισχυρή κάρτα γραφικών.
| |||
| |||
| Εντάξει ... Πρέπει να πάει λίγο πιο αργά για μένα ![]() Κοίταξα σε σχέση με το τι Wiki AGP ήταν ... got it! Τώρα, όσον αφορά την 7800GS ... im cluless. Μπορώ να σας προτείνω μια κάρτα με το όνομά τους και, ενδεχομένως, ένα καλό μέρος για να αναζητήσει τους; Ευχαριστώ για τη βοήθεια! |
|
| |||
| |||
| Η 7800GS είναι μια Nvidia κάρτα κάνει. Ο αριθμός μοντέλου είναι 7800GS και είναι σημαντική, διότι ορισμένα μοντέλα είναι τρομερές και μερικές είναι καλές. www.ebuyer.com πώλησή τους. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για το σύνδεσμο, αλλά νομίζω ότι η ναυτιλία να δηλώνει μπορεί να κοστίζει περισσότερο από την κάρτα! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε newegg.com εκεί έχω τα περισσότερα από τα μέρη μου
ξεκινήσει εδώ http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards στενό κάτω από το είδος των AGP θέλετε, αναζήτηση με χαμηλότερη τιμή ή την υψηλότερη βαθμολογία, και στη συνέχεια συγκρίνει τις specs καρτέλα μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε ή φυσικά για 2η πλευρά δοκιμάστε μία ebay Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| |||
| |||
| Έτσι somthing όπως αυτή θα είναι καλή; BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-Out AGP Video Card Προδιαγραφή Κωδικός αριθμός Αριθμός: BFGR78256GSOC Chipset: GeForce 7800 GS Engine Clock: 400 MHz (375MHz έναντι πρότυπο) Video Memory: 256MB DDR3 Memory Clock: 1250 MHz (1200MHz έναντι πρότυπο) Memory Interface: 256-bit Bus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40GB / s Μέγ. Resolution: 2048x1536 @ 85Hz Connectors: VGA, DVI-I, S-Video Out Θερμική: Fansink Ένα ελάχιστο σύστημα παροχής ισχύος 400W (12V με τωρινή βαθμολογία των 20Α ή περισσότερες) που απαιτούνται Υποστήριξη Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 και OpenGL 2,0 Ποια είναι η γνώμη σας; Είναι περίπου $ 215,00 Υπάρχει μια καλύτερη αντιμετώπιση αυτού του εύρους τιμών και αυτό είναι μια καλή συμφωνία; |
|
| |||
| |||
| Πλήρωσα όπως μου 74 δολάρια για PCI-E κάρτα, διότι εγώ δεν κάνω κάτι που με κάνει να πρέπει να πληρώσουν περισσότερο Δεν θα έλεγα ότι μια "καλή συμφωνία", αλλά θα έλεγα ότι μια καλή κάρτα χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα PSU που θα στηρίξουν αυτή την κάρτα, καθώς και αρκετά ψύξης |
|
| |||
| |||
| Whooops, συγγνώμη, δεν έχετε συνειδητοποιήσει ΗΠΑ. ?) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάρτα γραφικών αναβάθμιση help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 30 Σεπτεμβρίου 2009 15:37 |
| Αναβάθμιση μνήμης RAM και μια Κάρτα γραφικών Ανάγκη Άθροισμα Βοήθεια | Taesin | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 21 Αυγούστου 2009 09:26 |
| Αναβάθμιση κάρτας γραφικών | mizsua | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 5 Ιουλ 2008 20:13 |
| Αναβάθμιση και παρακολουθεί GFX κάρτα | robina80 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 26 Φεβ 2008 06:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |