![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovdje je moj sistem ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 sa AGP 8X Imam omalovažavanje ideju što to znači s ovna i procesor. Ono što sam u nedostatku za napraviti je dogradnja za Windowsi Vidik Konačan Edicija jer svojim $ 20 iz moje škole. Bilo koji sugestija na kompatibilnom karticom? Ja igrati nekoliko igara, ali ništa-duru, nered okolo s Vid i uređivanje slika, a što ne. Ja sam obličje za srednje cijeni kartice ... tj. nije $ 400 Thanks for your help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Prowland. Sudeći po svoj spec. vam je potrebna AGP kartica. Ako niste igra vam neće trebati top-end AGP kartice, ali ja to preporučiti uzimajući srednje do visoko rangirani od jednog do osigurali vaše računalo može iskoristiti Vidik 'Aero lice. Na temelju ove bih biti obličje at 7800GS. No, pokušati kupiti druge strane, ako ste kao moguće nove AGP kartice još uvijek naredbu premiju zbog tržištu za njih je tako mali. Kao na stranu, molimo Vas da razmislite barem udvostručenje tvoj ovan na 1GB (2GB bi bilo bolje), kao Vista je više gladan nego sredstvo ikad je bio XP. You'll borbe ona radi sa samo 512MB.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam vrlo sličan spec. stroja, isti procesor ali moćna grafička kartica.
| |||
| |||
| Ok ... moraš ići malo sporije za mene ![]() Pogledao sam gore na Wiki što je AGP ... got it! Sada što se tiče 7800GS ... im cluless. Možete li predlagati kartice po imenu i po mogućnosti dobro mjesto za pogledati za njih? Hvala za jedan dan pomoć! |
|
| |||
| |||
| 7800GS Nvidia kartica je napraviti. Broj modela je 7800GS i je važno, jer su neki modeli grozan, a neke su dobre. www.ebuyer.com ih prodati. |
|
| |||
| |||
| Hvala za link, ali mislim da utovar države svibanj trošak više nego kartica! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati newegg.com to je gdje sam dobiti najviše od svega moj dijelova
start here http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards ga suziti prema vrstu AGP želite, pretraživanje po najnižoj cijeni ili najviša ocjena, a zatim usporedite specifikacija kartica sve dok ne pronađete ono što želite ili naravno za 2. ruka jednom probati ebay My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Tako somthing ovako bi biti dobar? BFG GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-out AGP Video Card Specifikacija MFR Part Number: BFGR78256GSOC Chipset: GeForce 7800 GS Engine Clock: 400 MHz (vs. 375MHz standard) Video Memory: 256MB DDR3 Memory Clock: 1250 MHz (vs. 1200MHz standard) Memory Interface: 256-bit Bus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40GB / s Max. Rezolucija: 2048x1536 @ 85Hz Konektori: VGA, DVI-I, S-Video Out Toplinska: Fansink Najmanje 400W napajanje sustava (sa 12V trenute ocjene od 20A ili više) potrebno Podrška Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 i OpenGL 2.0 Što da li vi misliti? To je oko 215,00 dolara Ima li boljeg oko ovog raspona cijena ili je ovo dobar posao? |
|
| |||
| |||
| Kao što sam platio 74 dolara ili eura za moju PCI-E kartice jer ja ne radim ništa što me čini morati platiti više Ja ne bih rekao da je "dobar posao", ali rekao bih da je dobra kartica morate biti sigurni da imate PSU koji će podržati tu karticu, kao i dovoljno hlađenje |
|
| |||
| |||
| Whooops, ispričavam se, nije ostvariti da su SAD. ;) |