![]() |
|
| |||
| |||
| הנה המערכת שלי ... Dell OptiPlex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 עם AGP 8X יש לי מושג קל מה זה אומר עם זיכרון RAM ועל המעבד. מה אני רוצה לעשות הוא לשדרג ל-Windows Vista Ultimate Edition, כי 20 $ שלו מבית הספר שלי. כל הצעה על כרטיס תואם? אני משחק כמה משחקים אבל לא משהו רציני, להתעסק עם עריכת vid pic ו, ומה לא. אני מחפש כרטיס במחיר אמצע ... כלומר לא 400 $ Thanks for your help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Prowland. אם לשפוט לפי המפרט שלך, דרוש לך כרטיס AGP. אם אתה לא גיימר אתה לא צריך בסוף הדף-AGP כרטיס אבל אני ממליץ לקבל עד אמצע טווח גבוהה אחד כדי להבטיח המחשב יכול לנצל את התכונה של Aero של Windows Vista. על סמך זה הייתי מסתכל 7800GS. אבל לנסות לרכוש יד שנייה אם אתה יכול כמו כרטיסי AGP חדשים עדיין הפקודה פרמיה בשל השוק להם להיות כל כך קטן. במאמר מוסגר, יש גם לשקול לפחות הכפלה שלך כדי 1GB RAM (2GB יהיה יותר טוב) כמו Vista היא משאב יותר רעבים מאשר אי פעם היה XP. אתה מפעיל אותו עם המאבק רק 512MB.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי מכונת המפרט דומה מאוד, אך מעבד אותו כרטיס גרפי חזק.
| |||
| |||
| אוקיי ... צריך ללכת קצת איטי בשבילי ![]() הסתכלתי על שיחת AGP מה היה ... יש לי את זה! עכשיו ככל 7800GS ... cluless im. אתה יכול להציע כרטיס לפי שם ואולי מקום טוב לחפש אותם? תודה על העזרה! |
|
| |||
| |||
| 7800GS הוא כרטיס Nvidia לעשות. מספר הדגם הוא 7800GS ולא חשוב כמה דגמים כי הם נוראיות וכמה הם טובים. www.ebuyer.com למכור אותם. |
|
| |||
| |||
| תודה על הקישור אבל אני חושב משלוח למדינות עלול לעלות יותר כרטיס! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה newegg.com זה המקום שבו אני מקבל את רוב החלקים שלי
התחל כאן http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards לצמצם על ידי סוג של AGP מה אתה רוצה, חפש לפי המחיר הנמוך ביותר או הדירוג הגבוה ביותר, ולאחר מכן להשוות את הכרטיסייה מפרט עד שתמצא את מה שאתה רוצה או כמובן עבור יד 2 אחד מנסה eBay המערכת שלי: hAvAAck בניית 3
|
|
| |||
| |||
| אז somthing כמו זה יהיה טוב? BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-Out AGP כרטיס מסך מפרט מספר חלק יצרן: BFGR78256GSOC GS Chipset: GeForce 7800 מנוע Clock: 400 MHz (לעומת 375MHz סטנדרטי) Video Memory: 256MB DDR3 Memory Clock: 1250 MHz (vs. 1200MHz standard) Memory Interface: 256-bit אפיק: AGP 8X RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40GB / s מקס. Resolution: 2048x1536 @ 85Hz מחברים: VGA, DVI-I, S-Video Out Thermal: Fansink 400W מערכת אספקת החשמל המינימלית (12V עם הדירוג הנוכחי של 20A או יותר) נדרש תמיכה Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 ו-OpenGL 2.0 מה אתה חושב? זה על $ 215.00 האם יש אחד טוב יותר סביב טווח המחירים הזה או זה עסקה טובה? |
|
| |||
| |||
| שילמתי כמו 74 דולר בשביל PCI-E הכרטיס שלי כי אני לא עושה שום דבר שגורם לי צריכים לשלם יותר לא הייתי אומר את זה הרבה "טוב" אבל הייתי אומר שזה כרטיס טוב עליך לוודא שיש לך PSU שיתמכו כי כרטיס, כמו גם מספיק קירור |
|
| |||
| |||
| Whooops, מצטער, לא הבנתי שאתה ארה"ב. ;) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס גרפיקה עזרה בשדרוג! ! ! ! ! ! | Laureng123 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 30 ספטמבר 2009 15:37 |
| שדרוג זיכרון RAM ו כרטיס מסך סכום צריך עזרה | Taesin | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 21st אוגוסט 2009 09:26 |
| שדרוג כרטיס המסך | mizsua | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | ה -5 בחודש יולי 2008 20:13 |
| שדרוג לפקח על כרטיס GFX | robina80 | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 26 פברואר 2008 06:29 |
| שרשרת כלים | |
| |