![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Čia yra mano sistema ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 su AGP 8x Turiu šiek tiek supratimo, ką tai reiškia, kad su RAM ir procesoriaus. Kas aš esu, norintiems padaryti, tai atnaujinti į Windows Vista Ultimate Edition nes jo 20 $ iš savo mokyklos. Bet suderinama kortelė pasiūlymus? Groju keletą žaidimų, bet nieko dur, pažaisti su vid ir pic redagavimui, o kas ne. Ieškau vidutinės kainos kortelę ... ty ne 400 $ Thanks for your help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Prowland. Sprendžiant pagal tavo spec jums reikia AGP kortelę. Jei nesate Gamer jums nereikės aukščiausios pabaigoje AGP kortelę, bet man rekomenduoti gauti vidutinės ir aukštos viena iš daugelio įsitikinimui, jog jūsų kompiuteris gali tinkamai pasinaudoti Vista Aero funkcija. Remiantis šiuo būčiau ieško 7800GS. Bet pabandykite padėvėtas, jei galite, kaip naujas AGP kortelės dar komanda priemoka dėl šių produktų rinka yra tokia maža. Kaip panaikinti, prašome taip pat apsvarstyti bent padvigubinti savo RAM 1GB (2GB būtų geriau), kaip Vista yra daugiau išteklių, nei XP kada nors alkanas buvo. Jūs kovą veikia ji tik su 512mb.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš labai panašus spec aparatas, pats procesorius, bet galinga grafikos plokštę.
| |||
| |||
| Gerai ... gotta go šiek tiek lėčiau už mane ![]() Aš mačiau ant AGP Wiki kas buvo ... got it! Dabar kiek 7800GS ... im cluless. Ar galite pasiūlyti pagal pavadinimą kortelę ir galbūt gera vieta ieškoti jų? Ačiū už pagalbą! |
|
| |||
| |||
| 7800GS yra Nvidia kortelė padaryti. Modelio numeris yra 7800GS ir yra svarbus, nes kai kurie modeliai yra sunki ir kai kurie yra geri. www.ebuyer.com parduoti. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už nuorodą, bet manau, kad laivybos narės gali kainuoti daugiau nei kortele! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite newegg.com, kad ten man labiausiai iš mano dalis
Pradėkite čia http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards siauras ji nustato, kokio tipo AGP norite, paieška pagal mažiausią kainą arba aukščiausią įvertinimą, o tada palyginti Specifikacijos TAB, kol rasite tai, ko norite arba, žinoma, už 2nd hand viena eBay pabandyti Mano sistema: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Kai kas taip, kaip tai būtų geras? BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-Out AGP Video Card Specifikacija Prod Part Number: BFGR78256GSOC Chipset: GeForce 7800 GS Engine Clock: 400 MHz (375MHz vs standartas) Vaizdo atmintis: 256MB DDR3 Memory Clock: 1250 MHz dažniu (1200MHz vs standartas) Memory Interface: 256 bit Bus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40GB / s Max. Rezoliucija: 2048x1536 @ 85Hz Jungtys: VGA, DVI-I S-Video Out Terminiai: Fansink Minimalus sistemos 400W Power Supply (su 12V Current reitingas 20A arba daugiau), reikia Parama Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 ir OpenGL 2.0 What do you think? Tai yra apie 215,00 $ Ar geriau vienas apie šios kainos diapazonas ar tai gera idėja? |
|
| |||
| |||
| Aš mokama kaip 74 bucks for my PCI-E kortelę, nes aš ne daryti tai, ką daro man reikia mokėti daugiau Aš nenoriu pasakyti, kad yra "nemažai", bet aš sakyčiau, kad tai geras kortelė reikia įsitikinti, kad jūs turite PSU, kad rems, kad kortele, taip pat pakankamai aušinimo |
|
| |||
| |||
| Whooops, gaila, nebuvo realizuoti esate JAV. ;) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Grafika kortelė modernizavimo padėti! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 30 rugsėjis 2009 15:37 |
| Atnaujinimas RAM Graphics Card Need Suma Pagalba | Taesin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 21, 2009 09:26 |
| Atnaujinimas video | mizsua | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 5 liepa 2008 20:13 |
| Atnaujinimas stebėti ir GFX kortelė | robina80 | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 26 vasaris 2008 06:29 |
| Temos įrankiai | |
| |