![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Te ir mana sistēma ... Dell OptiPlex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 ar 8X AGP Man ir nelielas idejas, ko tas ir ar RAM un procesoru. Kas es esmu, kas vēlas to darīt ir jaunināšanu uz Windows Vista Ultimate Edition jo savu $ 20 no manas skolas. Jebkurš saderīgu karti suggestions? I play dažas spēles, bet nekas galvenais, ēdnīcām aptuveni ar VID un pic rediģēšanu un kādi nav. Es meklēju mid cenu kartes ... ti, 400 $ Thanks for your help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Prowland. Spriežot pēc Jūsu spec jums nepieciešama AGP karti. Ja neesat spēlētājs, Jums nav nepieciešams top-end AGP karti bet man iesakām vidēja līdz liela attāluma viena, lai nodrošinātu Jūsu datora var lietderīgi izmantot Vista Aero funkcija. Pamatojoties uz to es lūdzu būt meklē 7800GS. Bet mēģināt iegādāties lietotu, ja varat kā jaunu AGP kartes vēl komanda prēmiju dēļ tirgū tām ir tik maza. Kā malā, lūdzu, arī apsvērt iespēju vismaz divkāršot savu RAM 1GB (2GB būtu labāk), kā Vista ir vairāk resursu izsalcis, nekā XP, kādreiz bija. Jūs cīņa rādīt to ar tikai 512mb.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir ļoti līdzīgs spec mašīna, tas pats procesors, bet jaudīga grafikas karte.
| |||
| |||
| Labi ... gotta go nedaudz lēnāks par mani ![]() Es pacēla par Wiki kas AGP bija ... got it! Tagad cik 7800GS ... im cluless. Vai varat ieteikt karti nosaukumu un, iespējams, laba vieta, kur meklēt viņiem? Paldies par palīdzību! |
|
| |||
| |||
| 7800GS ir Nvidia karte veikt. Modeļa numurs ir 7800GS un ir svarīgi, jo daži modeļi ir šausmīgs un dažas ir labas. www.ebuyer.com pārdot. |
|
| |||
| |||
| Paldies par saiti, bet es domāju, ka kuģniecībai valstis var dārgāk par karti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izmēģināt newegg.com, ka tur man lielākā daļa manu daļas
sākt šeit http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards sašaurināt tā nosaka, kāda veida AGP vēlaties, varat meklēt pēc zemāko cenu vai augstāko vērtējumu, un pēc tam salīdzināt specs tab līdz atrodat to, ko vēlaties vai, protams, no 2. roku mēģināt ebay Mana sistēma: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Tā somthing kā tas būtu labs? BFG GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-Out AGP Video kartes Specifikācija Mfr Part Number: BFGR78256GSOC Chipset: GeForce 7.800 GS Engine Clock: 400 MHz (vs 375MHz standard) Video Memory: 256MB DDR3 Memory Clock: 1250 MHz (vs 1200MHz standarts) Memory Interface: 256-bit Bus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40GB / s Max. Izšķirtspēja: 2048x1536 @ 85Hz Connectors: VGA, DVI-I, S-Video Out Thermal: Fansink Vismaz 400W sistēma barošanas avots (ar 12V pašreizējais vērtējums par 20A vai vairāk), kas nepieciešamas Atbalstīt Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 un OpenGL 2.0 What do you think? Runa ir par 215,00 $ Vai ir labāk viena ap šo cenu diapazonu vai tas ir labs darījums? |
|
| |||
| |||
| I izmaksā kā 74 dolāri par manu PCI-E karti, jo es neko nedara, kas liek man būs jāmaksā vairāk Es negribētu teikt, ka ir "diezgan daudz", bet es teiktu, ka ir laba karte Jums nepieciešams pārliecinieties, ka Jums ir psu, kas atbalsta šo karti, kā arī pietiekami dzesēšana |
|
| |||
| |||
| Whooops, piedodiet, nav realizēt esat USA. ;) |