![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Oto mój system ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB pamięci RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 z AGP 8X Mam pomysł, co nieznaczny, że środki z pamięci RAM i procesor. Co mam, które chcą zrobić to uaktualnienie do systemu Windows Vista Ultimate Edition, ponieważ jej 20 dolarów z mojej szkoły. Wszelkie sugestie na kompatybilnej karty? I play kilka gier, ale nic dur bałaganić z vid pic i edycji, a co nie. I am looking for a mid cenach karty ... czyli nie 400 dolarów Dziękujemy za pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Prowland. Sądząc przez spec ci wymagają karty AGP. Jeśli nie jesteś graczem, nie będzie konieczne górnego końca AGP karty, ale nie zaleca uzyskanie średniej do wysokiej klasy jedno, aby zapewnić swoim komputerze można wykorzystać Vista's Aero funkcji. Na podstawie tego I'd be Patrząc na 7800GS. Ale spróbuj na zakup używanych, jeśli możesz się nowe karty AGP nadal polecenia premii z uwagi na ich rynku, tak mały. Jako bok, należy również rozważyć przynajmniej podwojenie swój 1GB RAM (2GB byłoby lepiej), jak Vista jest bardziej głodny niż kiedykolwiek był XP. Będziemy walczyć działa to tylko z 512mb.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam bardzo podobne spec maszyna, sam procesor, ale potężne karty graficznej.
| |||
| |||
| Dobrze ... Muszę iść trochę wolniej dla mnie ![]() Spojrzałem na Wiki AGP co było ... got it! Teraz chodzi o 7800GS ... cluless im. Czy mogą Państwo zaproponować karty z nazwy i ewentualnie znaleźć dobre miejsce dla nich? Thanks for the help! |
|
| |||
| |||
| W 7800GS jest karta Nvidia uczynić. Numer modelu 7800GS i to jest ważne, ponieważ niektóre modele są dire a niektóre są dobre. www.ebuyer.com sprzedawać je. |
|
| |||
| |||
| Thanks for the link, ale myślę, że wysyłka do państw może kosztować więcej niż karty! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| spróbuj newegg.com, że miejsce, gdzie mogę uzyskać większość moich części
Rozpocznij tutaj http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards wąskie to przez jaki rodzaj agp chcesz wyszukiwać według najniższej ceny lub najwyższym ratingu, a następnie porównać specyfikacje kartę aż znajdziesz to, co chcesz lub kurs dla 2-te strony jeden spróbować eBay My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Somthing Więc jak to jest dobry? BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256 MB DVI / TV-Out AGP Video Card Specyfikacja MFR Part Number: BFGR78256GSOC Chipset: GeForce 7800 GS Engine Clock: 400 MHz (375MHz vs standardowe) Pamięć wideo: 256MB DDR3 Zegar pamięci: 1250 MHz (vs 1200MHz standard) Interfejs pamięci: 256-bit Autobus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Przepustowość pamięci: 40GB / s Max. Rozdzielczość: 2048x1536 @ 85Hz Złącza: VGA, DVI-I, S-Video Termiczna: Fansink A minimum 400W system zasilania (12V z obecnego ratingu 20A lub więcej) wymagane Obsługa Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 i OpenGL 2.0 Co o tym sądzisz? Chodzi o 215,00 dolarów Czy istnieje lepszy wokół tego cenowym i to dobrze? |
|
| |||
| |||
| I jak wypłacona 74 dolców dla mojej karty PCI-E bo nie robić niczego, co sprawia, że mnie trzeba zapłacić więcej Nie chciałbym powiedzieć, że to "dobrze", ale chciałbym powiedzieć, że to dobra karta musisz upewnić się, że masz PSU, że będzie wspierać, że karty, jak również wystarczająco chłodzenia |
|
| |||
| |||
| Whooops, przepraszam, nie zdają sobie jesteś USA. ;) |
![]() |
|
| Zakładki |