![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aici este meu sistem ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 cu AGP 8X Am o idee mai uşoară ce înseamnă asta, cu berbec şi procesor. Ceea ce am vrea să facem este upgrade la Windows Vista Ultimate Edition, deoarece $ sale 20 de la şcoala mea. Orice sugestii pe o cartelă compatibil? Am juca câteva jocuri, dar nimic major, încurcătură around cu vid de editare şi pic, şi ce nu. I sînt privire pentru un card de preţ la mijlocul ... adică nu 400 dolari Vă mulţumim pentru ajutor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Prowland. Judecand de dvs. spec aveţi nevoie de o carte de AGP. Dacă nu sunteţi un gamer nu veţi avea nevoie un top-sfârşitul placa AGP, dar eu va recomand achiziþie un mid-range de mare pentru a asigura un PC-ul se poate face bun de utilizare feature Vista Aero. Pe baza acestei mi-ar fi uitat la un 7800GS. Dar, încercaţi să cumpere la mâna a doua, dacă poţi ca noi carduri AGP încă mai comandă o primă, datorită piaţă pentru ele fiind atât de mici. Ca o parte, vă rugăm să ia în considerare, de asemenea, cel puţin dublarea dvs. pentru a 1GB RAM (2GB ar fi mai bine), ca Vista este o resursă mai mult de foame XP a fost vreodată. Veţi lupta rulează-l cu doar 512MB.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am o maşină foarte asemănătoare spec., procesor fel, dar o carte de puternic grafice.
| |||
| |||
| Bine ... Trebuie sa plec un pic mai lent pentru mine ![]() M-am uitat pe wiki AGP ceea ce a fost ... luat-o! Acum, în ceea ce priveşte 7800GS ... cluless IM. Poti sa sugereze o carte de nume şi, eventual, un loc bun să le caute? Multumesc pentru ajutor! |
|
| |||
| |||
| 7800GS este un card de Nvidia a face. Numărul de model este un 7800GS şi este important, deoarece unele modele sunt dezastruoasă, iar unele sunt bune. www.ebuyer.com a le vinde. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru link-ul, dar cred că de transport maritim în statele poate costa mai mult decât carte! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| încercaţi newegg.com că, în cazul în care este I a lua cele mai multe de piese de mele
Începeţi aici http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards îngust-o jos de ce tip de AGP pe care doriţi, căutare după preţul cel mai mic sau cel mai mare rating, şi apoi comparati specificatiile fila până când veţi găsi ceea ce vrei sau, desigur, pentru o parte 2a un încercaţi ebay Sistemul meu: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Deci, somthing ca acest lucru ar fi unul bun? BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256MB, DVI / TV-Out AGP Video Card Specificaţii Mfr Part Number: BFGR78256GSOC GS Chipset: GeForce 7800 Engine Clock: 400 MHz (faţă de 375MHz standard) Video Memory: 256MB DDR3 Memory Clock: 1250 MHz (faţă de 1200MHz standard) Memory Interface: 256-bit Bus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40GB / s Max. Rezolutie: 2048x1536 @ 85Hz Conectori: VGA, DVI-I, S-Video out Termica: Fansink Un minim de alimentare 400W sistemul de putere (cu 12V current rating of 20A sau mai mult), necesare Suport Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 şi OpenGL 2.0 Ce crezi? Este vorba de 215.00 dolari Există o mai bună în jurul acestui interval de preţ sau este aceasta o afacere bună? |
|
| |||
| |||
| Am plătit ca 74 de dolari pentru PCI-mi-e carte pentru că eu nu fac nimic care ma face sa trebuie să plătească mai mult Eu nu aş spune că este o afacere "bună", dar aş spune că este o carte de bun aveţi nevoie să vă asiguraţi că aveţi o PSU care va sprijini această carte, precum şi suficient de răcire |
|
| |||
| |||
| Whooops, imi pare rau, nu a seama ca sunt SUA. ;) |
![]() |
|
| Marcaje |