![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tu je môj systém ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM Nvida GeForce 4 MX 440 s AGP 8X Mám miernu predstavu, čo to znamená, že s RAM a procesor. Co som chcel urobiť, je upgrade na Windows Vista Ultimate Edition, pretože jeho $ 20 z mojej školy. Akékoľvek návrhy na kompatibilnej kartu? Som hrať niekoľko hier, ale nič dur, kutit s pic vid a strih, a čo nie. Já jsem hledal za polovicu ceny karty ... teda ne 400 dolárov Ďakujeme za vašu pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Prowland. Súdiac podľa vašich spec budete potrebovať AGP karty. Ak si nie ste hráč nebudete potrebovať top-end AGP karty, ale já doporučuji získanie polovice do high-rozmedzí jedného až zabezpečiť počítači sa dá dobre využiť pre Vista Aero je funkcia. Na základe tejto bych sa dívajú na 7800GS. Ale skúste to-nákup druhej strane, ak môžete, ako nové karty AGP stále velenie prémiu vzhľadom na ich trh je tak malý. Ako stranou, prosím tiež zvážiť aspoň dvojnásobok vášho ram na 1GB (2gb by bolo lepšie), vo Vista je zdroj hlad ako XP stále bol. Budete bojovať s beží iba 512mb
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám veľmi podobné spec stroj, rovnaký procesor, ale mocné grafické karty.
| |||
| |||
| Dobre ... Musím sa ísť trochu pomalšie, na mňa ![]() Podívala jsem se na wiki, čo AGP bol ... Jasne! Teraz, pokiaľ ide o 7800GS ... im cluless. Môžete mi odporučiť kartu podľa mena a prípadne i dobré miesto, kde sa na ne pozrieť? Vďaka za pomoc! |
|
| |||
| |||
| V 7800GS je karta Nvidia urobiť. Číslo modelu je 7800GS a je dôležité, pretože niektoré modely sú hrozivé a niektoré sú dobré. www.ebuyer.com predať. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odkaz, ale myslím, že lodná doprava do štátov, môžu byť drahšie ako karta! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste newegg.com, že je miesto, kde mám väčšinu svojich častí
Začnite tu http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards úzky je podľa aký typ AGP chceš, vyhľadávanie podľa najnižšej ceny a najvyšší rating, a potom porovnať parametre kartu kým nenájdete to, čo chcete a samozrejme na 2. strane jeden skúste eBay Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Somthing tak, ako by to bolo dobré? BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256megabajt DVI / TV-Out AGP Grafická karta Špecifikácia Maximálne finančné potreby Part Number: BFGR78256GSOC Čipset: GeForce 7800 GS Motor hodín: 400 MHz (oproti 375MHz standard) Video Memory: 256megabajt DDR3 Hodiny pamäte: 1250 MHz (oproti 1200MHz standard) Memory Interface: 256-bit Bus: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Memory Bandwidth: 40 GB / s Max. Rozlíšenie: 2048x1536 @ 85Hz Konektory: VGA, DVI-I, S-Video Out Tepelná: Fansink A minimum 400W systém napájania (s 12V aktuálne hodnotenie 20A a viac), ktoré je potrebné Podpora Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 a OpenGL 2.0 Čo si o tom myslíte? Ide o $ 215,00 Existuje lepší okolo tejto cenovej relácii, alebo je to dobré riešenie? |
|
| |||
| |||
| Zaplatil som 74 dolárov, ako na mojej PCI-E karta, pretože nemám čo robiť, aby ma musieť platiť viac Já bych neřekl, že je to "dobrý obchod", ale povedal by som, že je to dobrá karta čo potrebujete, aby ste sa uistili, že máte PSU, že bude podporovať, aby karta, rovnako ako dostatok chladiacej |
|
| |||
| |||
| Whooops, sorry, nebol realizovať ste USA. ;) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta modernizácie help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30.září 2009 15:37 |
| Upgrade RAM a grafickú kartu Potrebujete sume Pomoc | Taesin | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 21.srpna 2009 09:26 |
| Upgrade grafickej karty | mizsua | Graphics Cards & Monitory | 11 | 5. júla 2008 20:13 |
| Aktualizácia sledovať a GFX karty | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. februára 2008 06:29 |
| Thread Tools | |
| |