![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Овде је мој систем ... Делл Оптиплекс ГКС270 Интел Пентиум 4 2.80ГХз 512 МБ РАМ НВИДА ГеФорце 4 МКС 440 са АГП 8кс Имам благи идеју шта то значи са РАМ и процесор. Оно што сам желео да урадите јесте да извршите надоградњу на оперативни систем Уиндоус Виста Ултимате Едитион $ 20 јер је из моје школе. Све сугестије на компатибилну картицу? Играм неколико игара, али ништа није велика, збрка около са Вид и уређивање слика, а шта не. Ја сам у потрази за средином цени картица ... дакле не $ 400 Тханкс фор ыоур хелп! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи Проуланд. Судећи по свом специфицаллы вам је потребна Поседује АГП картице. Ако нисте играч нећете морати врх-крај Поседује АГП картица, али ја препоручујем добијање средине високе класе са једне да се обезбеди рачунар може да добро користити Аеро функција Виста. На основу овог бих се гледа на 7800ГС. Али, покушајте да купите половне, ако ви као да АГП картица и даље команду премије због тржиште за њих се тако мали. Као на страну, молимо вас да размислите бар дуплирањем меморије до 1ГБ (2ГБ би било боље) као Виста је више ресурса од КСП-гладна је икада било. Ви ћете борба је покренут са само 512МБ.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам врло сличне спецификације машине, исти процесор, али моћне графичке картице.
| |||
| |||
| Ок ... Морам ићи мало спорије за мене ![]() Погледао сам се на оно што Измене АГП је ... имам га! Сада што се тиче 7800ГС ... ИМ цлулесс. Могу ли предложити картицу по имену и евентуално да изгледа добро место за њих? Хвала за један дан помоћ! |
|
| |||
| |||
| 7800ГС је нВидиа картица направити. Број модела је и 7800ГС је важно јер су неки модели страшна а неке су добре. ууу.ебуыер.цом продају их. |
|
| |||
| |||
| Хвала за линк, али мислим да испоручује држава може коштати више од картице! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| покушајте неуегг.цом то где сам се већина мојих делова
Почните одавде хттп://ууу.неуегг.цом/Сторе/СубЦатег...ме=Видео-Цардс узак је доле оним типа АГП желите, претраживање по најнижој цени, или највиша оцена, а затим упоредите спецификације картицу док не пронађете оно што желите и наравно за руком 2. један покушајте еБаы Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3
|
|
| |||
| |||
| Тако сомтхинг овако ће бити добра? БФГ НВИДИА ГеФорце 7800ГС оц 256МБ ДВИ, ТВ-излаз Поседује АГП видео картица Спецификација Мфр Парт Нумбер: БФГР78256ГСОЦ Чипсет: ГеФорце 7800 ГС Сат мотора: од 400 МХз (375МХз вс стандардни) Видео Меморија: 256МБ ДДР3 Сат меморије: 1250 МХз, (вс 1200МХз стандардно) Интерфејс меморије: 256-битни Аутобус: Поседује АГП 8кс РАМДАЦ: 400 МХз, Меморија бандуидтх: 40ГБ / е Макс. Резолуција: 2048кс1536 @ 85Хз Конектори: ВГА, ДВИ-И С-Видео излаз Термална: Фансинк Минимално 400У система за напајање (са 12В тренуте оцјене од 20А или висе) потребно Подршка за Мицрософт ДирецтКс 9.0 Схадер Модел 3.0 и ОпенГЛ ® 2.0 Шта мислите? То је око $ 215,00 Да ли постоји бољи овај распон цена или је ово добар посао? |
|
| |||
| |||
| Ја бих платио 74 долара за моју ПЦИ-Е картице јер ми не чинимо ништа да чини ми морати да плати више Не бих рекао да је "добар посао", али бих рекао да је то добра картица морате да проверите да ли сте ПСУ који ће подржати ту картицу, као и довољно за хлађење |
|
| |||
| |||
| Ухооопс, извини, не схватају да су САД. ;) |