![]() |
|
|
|||
|
|||
|
İşte benim sistem ...
Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 MB RAM NVIDA GeForce 4 MX 440 AGP 8X ile Ben ram ve işlemci ile ne demek ufak bir fikrim yok. Windows Vista Ultimate Edition benim okuldan çünkü 20 $ yükseltme yapmaya ne isteyen pm. Uyumlu bir kart üzerinde herhangi bir telkin? Bir kaç oyun oynamak ama hiçbir şey önemli, vid ve pic düzenleme ile uğraşmak, ve ne değildir. Bir orta fiyatlı kartı arıyorum ... değil 400 $ yani Thanks for your help! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi Prowland.
Senin spec AGP kartı gerektirir bakılırsa. Eğer bir üst uç AGP kartı gerekmeyecek ancak bir oyun değildir, ben bir aralık Vista'nın Aero özelliğini en iyi şekilde yapabilir senin pc sağlamak için bir yüksek orta alma öneririz. Bu bir 7800GS bakıyor olurduk dayalı. Eğer yeni AGP kartlar hala prim pazara kendileri için komut nedeniyle ancak ikinci el alım çalıştığınızda çok küçük olması. Olarak bir kenara, lütfen da dikkate olarak Vista daha kaynak aç daha XP hiç olarak en az 1GB (2GB daha iyi olur) RAM iki katına. Sadece 512MB ile çalışan mücadele edeceğiz.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben çok benzer spec makinesi, aynı işlemci, güçlü bir grafik kartına sahip.
|
|||
|
|||
|
Tamam ... lazım biraz benim için daha yavaş gitmek
![]() Ben Wiki'de AGP ne olduğunu baktı ... got it! Şu anda bildiğim kadarıyla 7800GS ... im cluless. Sen ve muhtemelen onlara bakmak için iyi bir yer adına göre bir kart önerir misiniz? Yardım için teşekkür ederiz! |
|
|
|||
|
|||
|
7800GS bir Nvidia kartı olun.
Model numarası 7800GS ve Bazı modeller korkunç ve iyi önemlidir. www.ebuyer.com bunları satmak. |
|
|
|||
|
|||
|
Thanks for the link ama devletlere kart daha pahalı olabilir nakliye düşünün!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
İşte burada benim parçaların çoğunu's newegg.com deneyin
buradan başlayın http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards siz ne istediğinizi siz, en düşük fiyat ve en yüksek puana göre arama istiyorsan, sonra agp gözlük sekmesini karşılaştırın ne tür bunu daraltmak ya da tabii ki bir 2. el biri için ebay deneyin Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Yani bu gibi iyi olacağına somthing?
BFG nVidia GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-Out AGP Video Card Spesifikasyon Mfr Parça Numarası: BFGR78256GSOC Yonga seti GeForce 7800 GS Motor Hızı: 400 MHz (375MHz vs standart) Video Bellek: 256MB DDR3 Bellek Hızı: 1250 MHz (vs 1200MHz standart) Bellek Arayüzü: 256-bit Otobüs: AGP 8x RAMDAC: 400 MHz Bellek Bant Genişliği: 40GB / s Max. Çözünürlük: 2048x1536 @ 85Hz Konnektörler: VGA, DVI-I, S-Video Termal: Fansink En az sistem 400W güç kaynağının 12V Güncel Beğeni (20A ile veya daha fazla gerekli) Destek Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 ve OpenGL 2.0 Ne düşünüyorsun? Bu konuda 215,00 $ bu fiyat aralığı etrafında daha iyi olanı var mı ya da bu iyi bir anlaşma nedir? |
|
|
|||
|
|||
|
Benim pci için 74 dolar e-kart, çünkü bu beni daha fazla ödemek zorunda kılan hiçbir şey yok gibi ödeme
O "iyi bir anlaşma" ama ben iyi bir kart diyebilirim wouldn't say size bu kartı destekleyen bir psu yanı yeterli olarak soğutma emin olmak gerekir |
|
|
|||
|
|||
|
Whooops, Üzgünüz, ABD farkında değildi. ;)
|