![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ось моя система ... Dell Optiplex GX270 Intel Pentium 4 2.80GHz 512 МБ ОЗУ NVIDA GeForce 4 MX 440 з AGP 8X У мене є невелике ідеєю, що це означає з ОЗУ і процесор. Те, що я хочу зробити це оновлення до Windows Vista Ultimate Edition, оскільки його $ 20 з моєї школи. Будь-які пропозиції щодо сумісну картку? Я граю в кілька ігор, але нічого не основним, возитися з видом ПІК і редагування, а що ні. Я шукаю середині ціною карті ... тобто не $ 400 Дякуємо за вашу допомогу! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Prowland. Судячи з Вашої специфікації вам потрібна картка AGP. Якщо ви не геймер вам не буде потрібно топова відеокарта AGP, але я рекомендую взяти середніх і високих відстані від одного до Переконайтеся, що ваш комп'ютер може належним чином використовувати функцію Aero Vista. На підставі цього я б дивилася на 7800GS. Але спробуйте купити другий рукою, якщо ви можете так само нові карти AGP ще команди через премій на ринок для них настільки малі. Як у бік, будь ласка, також розглянути принаймні вдвічі оперативної пам'яті до 1 Гб (2GB б краще), а Vista це більше ресурсів, ніж голодним XP коли-небудь був. Ви боротьбі Running його тільки 512MB.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є дуже схожі характеристики машини, той же процесор, але потужна відеокарта.
| |||
| |||
| Добре ... Gotta Go трохи повільніше для мене ![]() Я подивився на вікі, що AGP була ... Got It! Тепер наскільки 7800GS ... cluless ім. Чи можете ви запропонувати карту за назвою і, можливо, гарне місце, щоб подивитися на них? Дякуємо за допомогу! |
|
| |||
| |||
| 7800GS є картою Nvidia зробити. Номер моделі 7800GS і дуже важливо, оскільки деякі моделі важкої і деякі з них хороші. www.ebuyer.com продавати їх. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за посилання, але я думаю судноплавства на держави можуть коштувати більше, ніж карти! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте newegg.com ось де я отримати більшість моїх частин
Початок тут http://www.newegg.com/Store/SubCateg...me=Video-Cards звузити її за який тип AGP ви хочете, пошук за низькою ціною або високим рейтингом, а потім порівняти специфікації вкладці поки ви не знайдете те, що ви хочете або 2 на курс боку одну спробу Ebay Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Таким Somthing як це буде хороша? BFG NVidia GeForce 7800GS OC 256MB DVI / TV-out AGP відеокарта Специфікації Mfr Парт номер: BFGR78256GSOC Чіпсет: GeForce 7800 GS Частота: 400 МГц (проти 375 МГц стандартних) Video Memory: 256MB DDR3 Частота пам'яті: 1250 МГц (проти стандартних 1200 МГц) Інтерфейс пам'яті: 256-бітний Шина: AGP 8x RAMDAC: 400 МГц Пропускна здатність пам'яті: 40GB / с Макс. Дозвіл: 2048x1536 @ 85Hz Роз'єми: VGA, DVI-I, S-Video Out Теплове: Fansink Мінімальна потужність 400W системою живлення (12V з поточним рейтингом 20A або більше) потрібен Підтримка Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 і OpenGL 2.0 Що ви думаєте? Мова йде про $ 215.00 Чи є кращий у всьому цьому ціновому діапазоні або це добра справа? |
|
| |||
| |||
| Я заплатив 74 баксів, як для мого PCI-E Card, тому що я не роблю все, що приносить мені потрібно платити більше Я не сказав би, що таке "добра справа", але я б сказав, що хороша карта Вам необхідно переконатися, що у вас є блоки живлення, які будуть підтримувати цю карту, а також достатнє охолодження |
|
| |||
| |||
| Whooops, вибачте, не зрозумів, ти США. ;) |