![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, Айв що ИПИ работи и сега искам да изпръсквам се получи една наистина добра GFX карта и mobo това е GFX карти съм имал на ум http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 и монитора http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 Какво си мислиш, че момчетата DONT искам най-доброто от най-добрите аз просто искам да мога да играя игрите с висока ВЕИ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 за 9600gt не е твърде лошо разглеждането му наближава 8800 качество Колко е пощенски на картата? просто любопитни, ако сте по-добре парите разумно да получите 8800gt Както и това настрана, какво PSU имате ли? 400 вата PSU с 26amps на 12V релси се предполага, трябва ли да проверите тази карта ще се поберат в своя база спретнато и т.н.
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо на земята да производители все още хвърля овен на карти, които не могат да се възползват от нея всички. Не, стой далеч от тази карта. В 256MB 8800Gt е доста почти същите пари, и е почти двойно повече мощност и ще щастливо игра в родния резолюция на монитора на цитирания. Или ако ти арго простират до 8800GT тогава отидете за AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Мисля, че те просто го направя като маркетинг ход, някои хора вероятно купя памет над модел. Трябва да бъде малко на идиот все пак. И вие искате мислят геймърите ще знаят разликата .... Mehh Мисля, че просто отхвърлена моята теория. Редактиране - четете това обратно аз не мисля, този пост има смисъл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам Алекс,> = 1600 х> = 1000 е обикновено изключвател за мен, нещо повече, че ще бъде много не се колебаят да отида до 512MB. YMMV.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Може да бъде върху нещо;) Както в "геймърите трябва да знаят разликата" и "тази публикация не дава никаква логика." Gamers трябвало да бъде в състояние да знам разликата. Но игрите стана повече и повече "включване" Аз предполагам, бихте могли да го наричаме, че хората ще изляза и ще купят каквото е лъскава и изглежда, че ще им дам, че "край." Имали ли сте късно вечер? Аз бях болна цял ден и хвана nyquill преди час и аз се чувствам като минаваща точно сега ... не може да се съсредоточи върху нищо. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Изглежда, че с VRAM, размера няма значение в този момент. С АА те имат 5fps спад средно с 9600 - така Хвани 512MB 8800, ако можете да го намерите в рамките на £ 25, в противен случай отидете с 9600.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Не знам аз. Всичко, което мога да кажа Robina е, че съм gamed на монтирам с E6850/256mb 8800GT на Върховния командващ на 1680x1050 (206bw) и не беше проблем, а не в най-слабо. И с тази на процесора в тази резолюция всяка пречка би била gpu.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Айв реши какво монитора Im ще получите това е то http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 Аз наистина искам това, но аз DONT изискват, защото ми CRT (17 "liyama) работи добре банкомат, така Im наистина остана |
|
| |||
| |||
| и друг въпрос искам да попитам е, че имам 7600 карта ще бъде в състояние да се справят с новите наблюдава например игри или би аз трябва да си купя един наистина добър gfx карта за игри да играе адекватно на монитора |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпроси относно Надграждането GFX карта | sapguar | Графика на карти & Монитори | 17 | 11 ноември 2008 09:14 |
| Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти | Desertfish | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Март 2008 12:43 |
| Надграждането монитор 22'' | ironsferret | Графика на карти & Монитори | 3 | 30 март 2008 год. 18:29 |
| Надграждането graphis карта ... Имате нужда от помощ! | Prowland | Графика на карти & Монитори | 19 | 25 Юли 2007 21:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |