![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, ive právě ime práci a teď chci nešetřit získat opravdu dobrý GFX kartu a mobo to je GFX kartu jsem měl na mysli http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 a monitor http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 Co si myslíte, že kluci i dont want to nejlepší z nejlepšího já jen chci, aby mohli hrát hry s vysokým res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 117libra pro 9600gt není zase tak hrozné vzhledem k jeho kvalitě blížící 8800 kolik je poštovné na kartě? zvědavá, pokud jste lepší rozumné peníze dostat 8800GT přesto, že stranou, psu to, co máte? 400 watt psů s 26 amper na 12V Rails je navrženo máte-li provést kontrolu této karty se bude se vám vešla do základu pěkně atd.
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč proboha na výrobce ještě hodit beranidlo na karty, které nemohou využít toho všeho. Ne, drž se dál od této karty. 256megabajt 8800GT je skoro stejné peníze a má téměř dvojnásobný výkon a bude šťastně hry na nativní rozlišení monitoru citoval. Nebo když jste převýšení se rozkládají na 8800GT pak jít na AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Myslím, že právě to je marketing trik, někteří lidé si nejspíš koupit paměti přes model. Musím být trochu idiot ačkoli. A vy si myslíte, že hráči by znát rozdíl .... Mehh Myslím, že jsem jen moje teorie vyvrací. Upravit - Čtení back to já si nemyslím, že tento příspěvek má smysl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevím Alex,> = 1600 x> = 1000 je obvykle mezní pro mě něco více než, že bych se velmi zdráhali nejít do 512mb YMMV.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vám může být k něčemu;) Jak v "hráči by měl znát rozdíl" a "tento příspěvek nedává smysl." Hráči by měli být schopni poznat rozdíl. Ale hraní je stále více "hlavního proudu" Myslím, že můžete říkat, že lidé budou jít ven a koupit, co je lesklé a vypadá to, že jim dám "okraj". jste měli pozdě v noci? Byl jsem nemocný celý den a vzal některé nyquill hodinou a cítím absolvování právě teď ... nemůže soustředit na nic. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Vypadá to, že s VRAM, velikost záleží na tomto místě. S AA na máte 5fps pokles průměrné s 9600 - tak urvat 512mb 8800, pokud ji najdete v 25 liber, jinak jdi s 9600.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Nevím sám. Všechny mohu říct, je, že Robina jsem gamed na plošinu s E6850/256mb 8800GT na vrchním velitelem v 1680x1050 (206bw), a to nebyl problém, ani v nejmenším. A s tím cpu v tomto usnesení žádné překážkou by byly GPU.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ive rozhodl, co sledují im existující až k brát je to tady http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 I really want it, ale já dont vyžadují jedno, protože můj CRT (17 "liyama) pracuje v pohodě atm tak im really stuck |
|
| |||
| |||
| také další otázka, chci se zeptat, je, že mám kartu 7600 bude schopno se vyrovnat s novými monitoru, např. hry, nebo budu muset koupit opravdu dobré gfx kartu pro hry hrát odpovídajícím způsobem na monitoru |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otázky týkající Aktualizace GFX karta | sapguar | Graphics Cards & Monitory | 17 | 11. listopadu 2008 09:14 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Aktualizace monitoru 22'' | ironsferret | Graphics Cards & Monitory | 3 | 30. března 2008 18:29 |
| Aktualizace graphis kartu ... Potřebuju pomoc! | Prowland | Graphics Cards & Monitory | 19 | 25. červenec 2007 21:32 |
| Thread Nástroje | |
| |