μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Αναβάθμιση και παρακολουθεί GFX κάρτα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 του Φλεβάρη 2008, 03:04
Μέλος Ομάδα

Default Αναβάθμιση και παρακολουθεί GFX κάρτα

Γεια σας παιδιά,
ive μόλις ime εργασία και τώρα θέλω να βουτιά έξω πάρετε μια πραγματικά καλή κάρτα GFX mobo και αυτό είναι το i κάρτα GFX είχε στο μυαλό

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608

και την οθόνη

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560

τι τύποι σκέφτεστε i dont θέλουν το καλύτερο από τα καλύτερα θέλω μόνο να είναι σε θέση να παίξετε παιχνίδια με υψηλά res
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 06:22
Ομάδα Δωρητών

£ 117 για την 9600GT δεν είναι πολύ κακό υπόψη του 8800 πλησιάζει ποιότητας

πόσα ταχυδρομικά τέλη για την κάρτα; απλά περίεργος εάν είστε σε καλύτερη θέση χρήματα σοφό να πάρει την 8800GT

ούτως ή άλλως ότι στην άκρη, τι PSU έχεις; PSU 400 watt με 26amps για την 12v σιδηροτροχιές, προτείνεται

να ελέγχετε αυτή την κάρτα πρόκειται να χωράει στην βάση σας τακτοποιημένα κλπ

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 10:27
Ομάδα Δωρητών

Γιατί στη γη για να ρίξει ακόμη κατασκευαστές έμβολο σε μια κάρτα που δεν μπορούν να κάνουν χρήση του όλα.

Όχι, μείνετε μακριά από την εν λόγω κάρτα.

Η 256MB 8800GT είναι λίγο πολύ τα ίδια χρήματα και έχει σχεδόν το διπλάσιο της ενέργειας και θα ευτυχώς το παιχνίδι στην εγγενή ανάλυση της οθόνης εισηγμένες.

Ή αν λοξοτομείτε παραμόρφωση για την 8800GT τότε πάμε για την AMD 3850.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 12:00
Μέλος Ομάδα

Νομίζω ότι το κάνετε ακριβώς το τέχνασμα μάρκετινγκ, μερικοί άνθρωποι αγοράζουν πιθανότατα μνήμης πάνω από το μοντέλο. Πρέπει να είναι λίγο ηλίθιος όμως. Και θέλετε σκεφτείτε παίκτες θα ξέρουν τη διαφορά .... Mehh Νομίζω ότι διαψεύδεται μόνο θεωρία μου.

Επεξεργασία - Διαβάζοντας αυτό πάλι δεν νομίζω ότι αυτή η θέση έχει νόημα.
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 17:14
Ομάδα Δωρητών

I dunno Alex,> = 1600 x> = 1000 είναι συνήθως το αποκοπής για μένα, οτιδήποτε πάνω από ότι θα ήμουν πολύ δεν διστάζουν να πάει στο 512MB. YMMV.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 22:07
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Macmac508 View Post
Διαβάζετε αυτό το πίσω δεν νομίζω ότι αυτή η θέση έχει νόημα.

μπορεί να είστε σε κάτι?) Τόσο στο "παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν τη διαφορά" και το "αυτή η θέση δεν έχει κανένα νόημα."

Οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζουν τη διαφορά. Αλλά gaming γίνεται όλο και πιο "mainstream" Υποθέτω ότι θα μπορούμε να τη θεωρήσουμε ότι οι άνθρωποι θα πάνε να αγοράσουν ό, τι είναι λαμπερό και μοιάζει με αυτό θα τους δώσει το "άκρο".

Είχατε αργά το βράδυ; Έχω άρρωστος όλη την ημέρα και χρειάστηκε κάποιο nyquill μια ώρα πριν και αισθάνομαι σαν πέρασμα από τώρα ... δεν μπορεί να επικεντρωθεί σε τίποτα.
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 23:17
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Η ουσία είναι ότι η απόδοση αυτής της GeForce 9600 GT ήρθε ως μια ευχάριστη έκπληξη. Παρά το τσιπ έχουν μόνο 64 επεξεργαστές stream, 38% μικρότερη ισχύ επεξεργασίας, και 33% λιγότερα τρανζίστορ, επιδόσεις gaming ήταν μόνο 12% κάτω από το GT 8800 κατά μέσο όρο. Και ήταν ακόμα καλύτερο από το GT 8800 256 MB, κατά ένα ποσό που κυμαίνεται από 1% δεν antialiasing, έως και 45% με το επέτρεψε. Το 8800 GT 256 MB παρεμποδίζεται σε μεγάλο βαθμό από 256 ΜΒ της μνήμης, και τα αποτελέσματα αυτά σημαίνουν ότι είναι πραγματικά δεν είναι πλέον ακόμη και αξίζει να εξεταστεί! Την έννοια ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή για να τεθεί 512 MB μνήμης για το GT 9600, έστω και αν αυτή δεν λαμβάνει υπόψη τα πάντα, από το 8800 GT έχει το ίδιο ποσό.
(πηγή)

Μοιάζει με VRAM, το μέγεθος έχει σημασία σε αυτό το σημείο. Με την ΑΑ έχετε 5fps σταγόνα μέσο με το 9600 - ώστε 512MB πιάσε το 8800, αν μπορείτε να το βρείτε σε £ 25, αλλιώς πάμε με το 9600.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 23 Φεβρουαρίου 2008, 00:52
Ομάδα Δωρητών

Dunno εαυτό μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι Robina έχω gamed σε μια εξέδρα με ένα E6850/256mb 8800GT σε Ανώτατο Διοικητή σε 1680x1050 (206BW) και δεν ήταν ένα ζήτημα, δεν είναι το λιγότερο. Και με το CPU σε αυτό το ψήφισμα κάθε συμφόρησης θα ήταν η GPU.

-Kanoakavirus
Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 02:15
Μέλος Ομάδα

ive αποφάσισε τι παρακολουθούν im πρόκειται να πάρετε αυτό είναι

http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010

Θέλω πραγματικά αλλά i dont απαιτούν μία, επειδή μου CRT (17 "liyama) δουλεύει μια χαρά έτσι atm im πραγματικά κολλημένοι
Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 04:35
Μέλος Ομάδα

Επίσης, ένα άλλο ερώτημα εγώ θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχω μια κάρτα 7600 θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στα νέα οθόνη π.χ. παιχνίδια ή θα έχω να αγοράσω μια πραγματικά καλή κάρτα gfx για να παίξετε παιχνίδια επαρκώς στην οθόνη
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.