![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας παιδιά,
ive μόλις ime εργασία και τώρα θέλω να βουτιά έξω πάρετε μια πραγματικά καλή κάρτα GFX mobo και αυτό είναι το i κάρτα GFX είχε στο μυαλό http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 και την οθόνη http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 τι τύποι σκέφτεστε i dont θέλουν το καλύτερο από τα καλύτερα θέλω μόνο να είναι σε θέση να παίξετε παιχνίδια με υψηλά res |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
£ 117 για την 9600GT δεν είναι πολύ κακό υπόψη του 8800 πλησιάζει ποιότητας
πόσα ταχυδρομικά τέλη για την κάρτα; απλά περίεργος εάν είστε σε καλύτερη θέση χρήματα σοφό να πάρει την 8800GT ούτως ή άλλως ότι στην άκρη, τι PSU έχεις; PSU 400 watt με 26amps για την 12v σιδηροτροχιές, προτείνεται να ελέγχετε αυτή την κάρτα πρόκειται να χωράει στην βάση σας τακτοποιημένα κλπ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Γιατί στη γη για να ρίξει ακόμη κατασκευαστές έμβολο σε μια κάρτα που δεν μπορούν να κάνουν χρήση του όλα.
Όχι, μείνετε μακριά από την εν λόγω κάρτα. Η 256MB 8800GT είναι λίγο πολύ τα ίδια χρήματα και έχει σχεδόν το διπλάσιο της ενέργειας και θα ευτυχώς το παιχνίδι στην εγγενή ανάλυση της οθόνης εισηγμένες. Ή αν λοξοτομείτε παραμόρφωση για την 8800GT τότε πάμε για την AMD 3850.
|
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι το κάνετε ακριβώς το τέχνασμα μάρκετινγκ, μερικοί άνθρωποι αγοράζουν πιθανότατα μνήμης πάνω από το μοντέλο. Πρέπει να είναι λίγο ηλίθιος όμως. Και θέλετε σκεφτείτε παίκτες θα ξέρουν τη διαφορά .... Mehh Νομίζω ότι διαψεύδεται μόνο θεωρία μου.
Επεξεργασία - Διαβάζοντας αυτό πάλι δεν νομίζω ότι αυτή η θέση έχει νόημα. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I dunno Alex,> = 1600 x> = 1000 είναι συνήθως το αποκοπής για μένα, οτιδήποτε πάνω από ότι θα ήμουν πολύ δεν διστάζουν να πάει στο 512MB. YMMV.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπορεί να είστε σε κάτι?) Τόσο στο "παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν τη διαφορά" και το "αυτή η θέση δεν έχει κανένα νόημα." Οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζουν τη διαφορά. Αλλά gaming γίνεται όλο και πιο "mainstream" Υποθέτω ότι θα μπορούμε να τη θεωρήσουμε ότι οι άνθρωποι θα πάνε να αγοράσουν ό, τι είναι λαμπερό και μοιάζει με αυτό θα τους δώσει το "άκρο". Είχατε αργά το βράδυ; Έχω άρρωστος όλη την ημέρα και χρειάστηκε κάποιο nyquill μια ώρα πριν και αισθάνομαι σαν πέρασμα από τώρα ... δεν μπορεί να επικεντρωθεί σε τίποτα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μοιάζει με VRAM, το μέγεθος έχει σημασία σε αυτό το σημείο. Με την ΑΑ έχετε 5fps σταγόνα μέσο με το 9600 - ώστε 512MB πιάσε το 8800, αν μπορείτε να το βρείτε σε £ 25, αλλιώς πάμε με το 9600.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Dunno εαυτό μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι Robina έχω gamed σε μια εξέδρα με ένα E6850/256mb 8800GT σε Ανώτατο Διοικητή σε 1680x1050 (206BW) και δεν ήταν ένα ζήτημα, δεν είναι το λιγότερο. Και με το CPU σε αυτό το ψήφισμα κάθε συμφόρησης θα ήταν η GPU.
|
|||
|
|||
|
ive αποφάσισε τι παρακολουθούν im πρόκειται να πάρετε αυτό είναι
http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 Θέλω πραγματικά αλλά i dont απαιτούν μία, επειδή μου CRT (17 "liyama) δουλεύει μια χαρά έτσι atm im πραγματικά κολλημένοι |
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης, ένα άλλο ερώτημα εγώ θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχω μια κάρτα 7600 θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στα νέα οθόνη π.χ. παιχνίδια ή θα έχω να αγοράσω μια πραγματικά καλή κάρτα gfx για να παίξετε παιχνίδια επαρκώς στην οθόνη
|