manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Nadogradnja GFX kartica i monitor

Reply

Thread Tools
Old 22. veljača 2008, 03:04
Member Group

Default Nadogradnja GFX kartica i monitor

Hi momački,
ive pravedan je ime i sada želim uprskati se dobiti stvarno dobar GFX kartice i mobo ovo je GFX karticu sam imao u vidu

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608

i monitor

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560

Što da li vi mislite da ja dont ištanje najbolji od najboljih JA pravedan ištanje biti u mogućnosti da igraju igre s visoke rezolucije
Old 22 veljača 2008, 06:22
Donatorska Grupa

£ 117 za 9600gt nije previše loš s obzirom na njegove kvalitete bliži 8800

Kolika je poštarina na kartici? pravedan znatiželjan ako ste isključili bolje novac mudri da dobijete 8800gt

anyway da nasamo, PSU što imate? 400 Watt PSU sa 26amps na 12V šina je sugerirao

Jeste li provjerili ovu karticu se događa kako bi se uklopio u svoj osnovni krasno etc

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 22 veljača 2008, 10:27
Donatorska Grupa

Zašto na zemlji Proizvođači i dalje bacati ovna na kartice koje ne mogu iskoristiti sve.

Nope, boravak daleko od te kartice.

The 256MB 8800Gt je ljepušan velik dio isti novac i je gotovo dvostruko snage i da će sretno igra na native rezoluciju monitora citirani.

Ili ako cant protežu na 8800GT onda otiđite na AMD 3850.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 22 veljača 2008, 12:00
Member Group

Mislim da su upravo to učiniti kao marketinški posao, neki ljudi vjerojatno kupiti memoriju preko modela. Moram biti malo iako je idiot. A vi mislite da bih igračima bi znati razliku .... Mehh Mislim da sam upravo disproved moje teorije.

Uredi - Reading this back I don't think ovaj post ima smisla.
Old 22 veljača 2008, 17:14
Donatorska Grupa

I dunno Alex,> = 1600 x> = 1000 obično je kritična za mene, ništa više da bih se vrlo neodlučan da neće ići na 512MB. YMMV.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 22 veljača 2008, 22:07
Member Group

Quote:
Originally Posted by Macmac508 View Post
Čitanje ove natrag ne mislim ovaj post ima smisla.

možda se na nesto;) Oba u "igračima bi trebao znati razliku" i "ovaj post ne daje nikakva smisla."

Igračima mora biti u stanju znati razliku. Ali kockanje je postao sve više i više "mainstream" JA pogodak te mogao pozvati ga da će ljudi izaći i kupiti sve što je sunčan i izgleda kao da će im taj "rub".

jeste li imali kasno doba noći? Ja sam bila bolesna cijeli dan, i uzeo neke nyquill jedan sat prije i mi prolazi van upravo sada ... ne mogu se fokusirati na ništa.
Old 22 veljača 2008, 23:17
Donatorska Grupa

Quote:
Dno crta je da je učinkovitost ovog GeForce 9600 GT došao kao ugodno iznenađenje. Unatoč čip ima samo 64 stream procesora, 38% niža procesorskom snagom i 33% manje transistors, gaming performanse je samo 12% niže od 8800 GT u prosjeku. I to je bio čak i bolji od 8800 GT 256 MB, na iznos od 1% bez niskopropusni, do 45% s time omogućeno. U 8800 GT 256 MB je uvelike ometa svojih 256 MB memorije, a ti rezultati znače da je stvarno više ne vrijedi čak razmišljate! Znači da je izuzetno dobar izbor staviti 512 MB memorije na 9600 GT, čak i ako se to ne računa za sve, budući da je 8800 GT ima isti iznos.
(izvor)

Izgleda sa VRAM, veličina ipak stvar u ovom trenutku. Sa AA dana imate 5fps prosječan pad sa 9600 - tako je 512MB zgrabite 8800 ako možete naći unutar £ 25, inače idi s 9600.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 23 veljača 2008, 00:52
Donatorska Grupa

Dunno sebe. Sve što mogu reći jest da Robina sam gamed na opremiti sa E6850/256mb 8800GT na Vrhovni zapovjednik na 1680x1050 (206bw) i to nije problem, ni najmanje. A uz to u to rezolucija Procesor usko grlo bi bilo koji su bili GPU.

-Kanoakavirus
Old 26 veljača 2008, 02:15
Member Group

Ive je odlučio pratiti što im se događa da je to to

http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010

JA stvarno ištanje to, ali ja dont zahtijevaju jer jedan moj CRT (17 "liyama) radi sasvim u redu ATM pa im stvarno zaglavi
Old 26 veljača 2008, 04:35
Member Group

još jedan pitanje želim pitati je da imam 7600 kartice će se moći nositi s novim igrama, npr. monitor ili htjedoh kupiti stvarno dobar gfx karticu za igranje igara na odgovarajući način na monitoru
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.