![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, ive pravedan je ime i sada želim uprskati se dobiti stvarno dobar GFX kartice i mobo ovo je GFX karticu sam imao u vidu http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 i monitor http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 Što da li vi mislite da ja dont ištanje najbolji od najboljih JA pravedan ištanje biti u mogućnosti da igraju igre s visoke rezolucije |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 za 9600gt nije previše loš s obzirom na njegove kvalitete bliži 8800 Kolika je poštarina na kartici? pravedan znatiželjan ako ste isključili bolje novac mudri da dobijete 8800gt anyway da nasamo, PSU što imate? 400 Watt PSU sa 26amps na 12V šina je sugerirao Jeste li provjerili ovu karticu se događa kako bi se uklopio u svoj osnovni krasno etc
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto na zemlji Proizvođači i dalje bacati ovna na kartice koje ne mogu iskoristiti sve. Nope, boravak daleko od te kartice. The 256MB 8800Gt je ljepušan velik dio isti novac i je gotovo dvostruko snage i da će sretno igra na native rezoluciju monitora citirani. Ili ako cant protežu na 8800GT onda otiđite na AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Mislim da su upravo to učiniti kao marketinški posao, neki ljudi vjerojatno kupiti memoriju preko modela. Moram biti malo iako je idiot. A vi mislite da bih igračima bi znati razliku .... Mehh Mislim da sam upravo disproved moje teorije. Uredi - Reading this back I don't think ovaj post ima smisla. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dunno Alex,> = 1600 x> = 1000 obično je kritična za mene, ništa više da bih se vrlo neodlučan da neće ići na 512MB. YMMV.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| možda se na nesto;) Oba u "igračima bi trebao znati razliku" i "ovaj post ne daje nikakva smisla." Igračima mora biti u stanju znati razliku. Ali kockanje je postao sve više i više "mainstream" JA pogodak te mogao pozvati ga da će ljudi izaći i kupiti sve što je sunčan i izgleda kao da će im taj "rub". jeste li imali kasno doba noći? Ja sam bila bolesna cijeli dan, i uzeo neke nyquill jedan sat prije i mi prolazi van upravo sada ... ne mogu se fokusirati na ništa. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Izgleda sa VRAM, veličina ipak stvar u ovom trenutku. Sa AA dana imate 5fps prosječan pad sa 9600 - tako je 512MB zgrabite 8800 ako možete naći unutar £ 25, inače idi s 9600.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Dunno sebe. Sve što mogu reći jest da Robina sam gamed na opremiti sa E6850/256mb 8800GT na Vrhovni zapovjednik na 1680x1050 (206bw) i to nije problem, ni najmanje. A uz to u to rezolucija Procesor usko grlo bi bilo koji su bili GPU.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ive je odlučio pratiti što im se događa da je to to http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 JA stvarno ištanje to, ali ja dont zahtijevaju jer jedan moj CRT (17 "liyama) radi sasvim u redu ATM pa im stvarno zaglavi |
|
| |||
| |||
| još jedan pitanje želim pitati je da imam 7600 kartice će se moći nositi s novim igrama, npr. monitor ili htjedoh kupiti stvarno dobar gfx karticu za igranje igara na odgovarajući način na monitoru |