![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, ive most ime munkáját, és most szeretnék splash ki egy igazán jó Gfx kártyával mobo ez Gfx kártya volt szem előtt http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 és a monitor http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 Mit gondolsz, fickók dont akar a legjobb Csak azt akarom, hogy tudja játszani a nagy dolog |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 a 9600gt nem olyan rossz, figyelembe véve közel 8800 minőségi Mennyi bélyeg kell a kártya? Csak furcsa, ha még jobban ki pénzt bölcs, hogy a 8800gt Mindegy, hogy félre, psu mi van? 400 wattos tápegység a 26amps a 12V sínek javasolt Ön ellenőrzi a kártya megy, hogy illeszkedjen a bázis szépen etc
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért a Földön, hogy a gyártók még mindig dobja ram a kártya, hogy nem használja fel az egészet. Nem, maradj távol a kártyát. A 256MB 8800Gt elég sok pénzt, és ugyanazt a csaknem kétszerese a hatalom, és boldogan játék a natív felbontása a monitor jegyzik. Vagy ha vidám stretch a 8800GT majd megy az AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, csak ezt a marketing időtöltés, sokan valószínűleg vásárolni memória felett modellt. Kell egy kis hülye volt. És akkor azt hiszem, a játékosok is tudják, a különbség .... Mehh Azt hiszem, én csak cáfolni elméletet. Szerkesztés - Reading ezt vissza nem hiszem, ez a poszt van értelme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudom Alex,> = 1600 x> = 1000 általában tvgs nekem, semmi több, mint, hogy én is nagyon bizonytalan, hogy ne menjen a 512MB. YMMV.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| akkor lehet, hogy valamit;) Mind a "játékosoknak tudniuk kell, a különbség" és az "ezen a poszton nincs értelme." Gamers kell tenni, hogy tudja a különbséget. De a szerencsejáték vált egyre több és több "mainstream" Azt hiszem, meg tudná nevezni, hogy az emberek majd vásárolni, és ami fényes, és úgy néz ki fog adni nekik, hogy "szélére". Van még egy késő este? Már beteg egész nap, és némi nyquill egy órával ezelőtt, és úgy érzem, mintha áthárításán most ... nem tudja összpontosítani semmit. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Úgy néz ki, mint a VRAM, a méret nem számít ezen a ponton. Az AA-on van egy csepp 5fps átlagosan a 9600 - úgy fogd a 512MB 8800 ha megtalálja azt a 25 £, különben tovább a 9600.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Nem tudom magam. Csak annyit lehet tudni, hogy Robina I've gamed a kocsi egy E6850/256mb 8800GT a Supreme Commander a 1680x1050 (206bw), és nem volt kérdés, a legkevésbé sem. És, hogy a CPU-at, az állásfoglalás olyan szűk lett volna a GPU.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ive döntött, hogy milyen monitort im megy, hogy ez az http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 Nagyon szeretném, de én dont szükségessé, mert az én CRT (17 "liyama) dolgozik csak finom atm so im igazán megragadt |
|
| |||
| |||
| még egy kérdést szeretnék kérdezni, hogy van egy 7600-kártya lesz képes megbirkózni az új monitor pl. játékok, vagy pedig nekem van-hoz vesz egy igazán jó gfx kártya játékokat játszani megfelelően a monitoron |