![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, ive פשוט לעבוד כבר IME ועכשיו אני רוצה לבזבז כסף להוציא כרטיס ממש טוב GFX mobo ואת זה אני GFX כרטיס התכוונה http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 ועל צג http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 מה אתם חושבים dont אני רוצה את הכי טוב של הכי טוב אני רק רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים עם רזולוציה גבוהה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 117 £ עבור 9600GT לא רע בהתחשב באיכות המתקרבת שלה 8800 כמה דואר הוא על הכרטיס? סתם סקרן אם עדיף לך כסף חכם כדי לקבל את 8800GT בכל מקרה זה בצד, PSU מה יש לך? PSU 400 וואט עם 26amps על המסילות 12V הוא הציע יש לבדוק את הכרטיס הזה הולך להתאים הבסיס שלך יפה וכו '
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה לכל הרוחות ליצרני עדיין לזרוק RAM על כרטיס שלא ניתן לעשות שימוש של כל זה. לא, להתרחק כרטיס זה. 8800GT 256MB הוא פחות או יותר באותו כסף כמעט להכפיל את כוח יהיה בשמחה משחק ברזולוציה יליד לפקח על מצוטט. או אם אתה צביעות למתוח את 8800GT אז ללכת על מעבד AMD 3850.
|
| |||
| |||
| אני חושב שהם פשוט לעשות את זה כמו תכסיס שיווקי, כמה אנשים כנראה לקנות זיכרון מעל מודל. צריך להיות קצת אידיוט אבל. ואתה חושב גיימרים היה יודע את ההבדל .... Mehh אני חושבת שפשוט הפריכו את התיאוריה שלי. עריכה - קריאה זו אני שוב לא חושב שזה הגיוני לכתוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יודע אלכס,> = 1600 x> = 1000 הוא בדרך כלל הפסקת בשבילי, שום דבר על זה אני יהיה מאוד לא מהסס ללכת 512MB. YMMV.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אתה יכול להיות על משהו;) הן גיימרים "צריך לדעת את ההבדל" ואת "הודעה זו לא הגיוני." השחקנים אמור להיות מסוגל לדעת את ההבדל. אבל המשחק הפך להיות יותר ויותר "הזרם המרכזי" אני מניח שאפשר לקרוא לזה שאנשים לצאת ולקנות כל מה מבריק נראה כאילו אתן להם "קצה." היה לך לילה מאוחרת? הייתי חולה כל היום לקח כמה nyquill לפני שעה ואני מרגיש כמו עובר החוצה עכשיו ... לא יכול להתמקד בשום דבר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
נראה עם זיכרון VRAM, גודל משנה בשלב זה. עם א.א. יש לך על הממוצע 5fps ירידה עם 9600 - כך לתפוס את 512 8800 אם אתה יכול למצוא אותו בתוך £ 25, אחרת ללכת עם 9600.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| לא יודע בעצמי. כל מה שאני יכול לומר הוא Robina שאני gamed על העגלה עם E6850/256mb 8800GT על המפקד העליון ב 1680x1050 (206bw) וזה לא היה בעיה, בכלל לא. ועם CPU כי ברזולוציה כי כל צוואר הבקבוק היה צריך להיות GPU.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ive החליט מה לפקח im הולך לקבל זה את זה http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 אני באמת רוצה את זה אבל אני dont דורשים כי אחד CRT (17 "liyama) שלי עובד בסדר אז רק כספומט im באמת תקוע |
|
| |||
| |||
| אחרת גם אני רוצה לשאול את השאלה היא כי יש לי כרטיס 7600 יהיה מסוגל להתמודד עם צג החדש לדוגמא או משחקים אני אצטרך לקנות כרטיס ממש טוב למשחקים GFX לשחק כראוי על המסך |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שאלות לגבי שדרוג GFX Card | sapguar | כרטיסי מסך & Monitors | 17 | 11th נובמבר 2008 09:14 |
| Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס | Desertfish | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 12:43 |
| שדרוג צג 22'' | ironsferret | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 30 מרץ 2008 18:29 |
| שדרוג graphis כרטיס ... זקוק לעזרה! | Prowland | כרטיסי מסך & Monitors | 19 | ה -25 בחודש יולי 2007 21:32 |
| שרשרת כלים | |
| |