![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, ive just been ime darbą ir dabar noriu išsilaistyti gauti tikrai gero GFX kortelės ir MOBO tai GFX kortelę aš turėjau omenyje http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 ir stebėti http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 What do you guys think I dont wanna geriausias man geriausiai tiesiog nori, kad būtų galima žaisti žaidimus su aukštos res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už 9600GT 117 Lt nėra labai blogai omeny jo artėja 8.800 kokybė Kiek Pašto kortele? just curious if you're geriau pinigus Išminčius gauti 8800GT anyway, kad panaikinti, ką PSU turite? 400 Watt PSU su 26amps apie 12V bėgiai siūloma Ar turite patikrinti šią kortelę ketina įrengti savo bazę tvarkingai ir tt
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl į žemę, kad gamintojai vis dar mesti RAM ne kortelę, kuri negali pasinaudoti visa tai. Nope, buvimas toli nuo tos kortelės. 256MB ir 8800GT yra beveik tuos pačius pinigus ir beveik dvigubai galia ir laimingai žaidimą gimtoji rezoliucija monitoriaus cituojamas. Arba jei cant ruožas su 8800GT tada eiti 3.850 AMD.
|
| |||
| |||
| Manau, jie tiesiog padaryti kaip prekybos Taktika, kai kurie žmonės tikriausiai pirkti daugiau atminties modelį. Gotta būti idiotas bit though. Ir you'd think žaidėjai žinotų skirtumas .... Mehh Manau tiesiog paneigia savo teorija. Redagavimas - tai skaitymas atgal nemanau, kad šis pranešimas turi prasmę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dunno Aleksas,> = 1.600 x> = 1000 yra paprastai už mane išjungta, nieko daugiau, kad man būtų labai nenoriai negali eiti į 512MB. YMMV.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jums gali būti į ką nors;) Ir "žaidėjai turi žinoti skirtumą" ir "Šis pranešimas neturi jokios prasmės." Žaidėjai turi galėti žinoti skirtumą. Tačiau žaidimo tapo labiau "integruoti" Aš manau, būtų galima pavadinti tai, kad žmonės bus eiti ir pirkti bet yra blizgus ir atrodo, kad duosiu jiems, kad "krašto". Jums jau vėlai naktį? I've serga visą dieną ir paėmė nyquill valandos ir jaučiu kaip artimųjų iš dabar ... negali sutelkti dėmesį į ką nors. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Atrodo, kad su VRAM, dydis tikrai svarbu šiuo metu. AA jums yra 5fps sumažėjo vidutiniškai su 9.600 - taip patraukti 512MB 8.800 jei jį galima rasti per 25 £, kitaip eiti su 9.600.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Nežinau, tiesa, aš. Viskas, ką aš galiu pasakyti Robina tai, kad aš gamed ant stendo su E6850/256mb 8800GT Aukščiausiojo vado 1680x1050 (206BW) ir tai buvo ne problema, bet ne mažiausiai. Ir kad šios rezoliucijos bet silpnoji būtų buvę GPU procesorius.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| IVE nusprendė stebėti, ką IM GOING gauti tai ji http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 Aš tikrai to nori, bet i dont reikalingas vienas, nes mano CRT (17 "liyama) dirba tik baudą ATM todėl jiems tikrai įstrigo |
|
| |||
| |||
| Taip pat kitas klausimas noriu paklausti, kad turiu 7.600 kortele ji galės susidoroti su naujo monitoriaus pvz. žaidimų ar aš norėjau nusipirkti tikrai gera grafika kortelės Žaidimai žaisti tinkamai kontroliuoti dėl |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimai apie atnaujinimas GFX kortelė | sapguar | Graphics Cards & Monitoriai | 17 | Lapkritis 11, 2008 09:14 |
| Klonuoti 3. stebėti Dual stebėti kortelė | Desertfish | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 12:43 |
| Atnaujinimas monitorius 22'' | ironsferret | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 30, 2008 18:29 |
| Atnaujinimas Graphis kortelę ... Need help! | Prowland | Graphics Cards & Monitoriai | 19 | 25 liepa 2007 21:32 |
| Temos įrankiai | |
| |