mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Upgrading uzraudzīt un GFX karti

Reply

Thread Tools
Old Februāris 22, 2008, 03:04
Loceklis

Default Upgrading uzraudzīt un GFX karti

hi guys,
IVE tikko ime darbu, un tagad es gribu splash out iegūt tiešām labu GFX karti, MOBO tas ir GFX karti man bija prātā

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608

un uzrauga

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560

what do you guys domājat i dont gribu labāko no labākajiem Es tikai vēlos, lai varētu spēlēt spēles ar lielu res
Old Februāris 22, 2008, 06:22
Donors Group

£ 117 uz 9600GT nav pārāk slikti, ņemot vērā tā tuvojas 8.800 kvalitāte

Cik maksā pasta izdevumus par karti? vienkārši ziņkārīgs, ja jūs labāk naudu gudri iegūt 8800gt

anyway, ka atcelšana, kas psu jums ir? 400 Watt PSU 26amps uz 12v rails ieteicams

jūs esat pārbaudīt šo karti gatavojas piemērots jūsu base glīti utt

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Februāris 22, 2008, 10:27
Donors Group

Kāpēc uz Zemes ražotājiem joprojām mest ram par karti, ka nevar izmantot to visu.

Nē, apturēt prom no šīs kartes.

256mb 8800Gt ir diezgan daudz pašu līdzekļu un ir gandrīz dubultu jaudu un būs laimīgi spēle native izšķirtspēju kontrolēt noteikts.

Vai Jūs aprunāt stiept līdz 8800GT tad iet 3.850 AMD.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Februāris 22, 2008, 12:00
Loceklis

Es domāju, ka viņi tikai to dara kā tirdzniecības brauciens, daži cilvēki, iespējams iegādāties atmiņas pa modeli. Gotta būt mazliet idiots though. Un jūs domājat Gamers zinātu starpību .... Mehh Es domāju, ka tikai atspēko manu teoriju.

Labot - Lasot šo atkal es nedomāju, ka šajā amatā ir jēga.
Old Februāris 22, 2008, 17:14
Donors Group

I dunno Alex,> = 1600 x> = 1000 ir parasti nogriešana man, neko vairāk, ka es būtu ļoti vilcinās nedrīkst iet uz 512MB. YMMV.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 22, 2008, 22:07
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Macmac508 View Post
Lasot šo atkal es nedomāju, ka šajā amatā ir jēga.

Jums varētu būt par kaut ko;) Gan "spēlmaņiem ir jāzina atšķirība" un "šo amatu nav nekādas jēgas."

Gamers būtu jāzina atšķirība. Bet spēļu ir aizvien vairāk un vairāk "galveno" Es domāju, jūs varētu pieprasīt to, ka cilvēki iet un pirkt kāds ir spīdīga un izskatās, ka došu viņiem, ka "mala".

Vai jums bija vēlu vakarā? Es esmu slims visu dienu un prasīja dažas nyquill pirms stundas, un es jūtu, kas iet ārpus tiesības tagad ... nevar koncentrēties uz neko.
Old Februāris 22, 2008, 23:17
Donors Group

Quote:
Ir tāds, ka no 9.600 šīs GeForce GT darbības bija kā patīkams pārsteigums. Neskatoties uz mikroshēmu, kam tikai 64 plūsmas procesoriem, par 38% zemāks datu apstrādes jaudu un 33% mazāk tranzistori, spēļu rādītāji bija tikai 12% zemākas nekā 8800 GT vidēji. Un tas bija pat labāk nekā 8800 GT 256 MB, ar summu, kas svārstās no 1% bez antialiasing, līdz pat 45% ar ļāva. 8800 GT 256 MB lielā mērā kavē tās 256 MB atmiņas, un šie rezultāti nenozīmē, ka tie patiešām vairs nav pat vērts apsvērt! Nozīmē, ka tā bija ļoti laba izvēle likt 512 MB atmiņas par 9600 GT, pat ja tas nav vērā viss, jo 8800 GT ir pašu summu.
(avots)

Izskatās kā ar VRAM, izmērs ir nozīme šajā brīdī. Ar AA jums ir 5fps kritums vidēji ar 9.600 - tā greifers 512MB 8.800 ja vari atrast kas £ 25, citādi iet ar 9.600.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Februāris 23, 2008, 00:52
Donors Group

Dunno sevi. Viss, ko es varu teikt Robina tas, ka es esmu gamed uz platformas ar E6850/256mb 8800GT Augstākās komandiera 1680x1050 (206bw), un tas nebija jautājums, nevis mazāk. Un ar to cpu pie šīs rezolūcijas jebkurā sašaurinājums būtu GPU.

-Kanoakavirus
Old Februāris 26, 2008, 02:15
Loceklis

IVE nolēma, kas uzrauga im gatavojas saņemt šī ir tā

http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010

es tiešām gribu, bet i dont vajadzīgs viens, jo mans crt (17 "liyama) strādā tikai naudas sodu atm tik im tiešām iestrēdzis
Old Februāris 26, 2008, 04:35
Loceklis

arī citu jautājumu, es vēlos lūgt, ir tas, ka i ir 7.600 karte būs spējīga tikt galā ar jauno kontrolēt, piemēram, spēles vai varētu man nopirkt patiešām labu gfx karte spēles spēlēt adekvāti uz kontrolēt
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.