![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, IVE tikko ime darbu, un tagad es gribu splash out iegūt tiešām labu GFX karti, MOBO tas ir GFX karti man bija prātā http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 un uzrauga http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 what do you guys domājat i dont gribu labāko no labākajiem Es tikai vēlos, lai varētu spēlēt spēles ar lielu res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 uz 9600GT nav pārāk slikti, ņemot vērā tā tuvojas 8.800 kvalitāte Cik maksā pasta izdevumus par karti? vienkārši ziņkārīgs, ja jūs labāk naudu gudri iegūt 8800gt anyway, ka atcelšana, kas psu jums ir? 400 Watt PSU 26amps uz 12v rails ieteicams jūs esat pārbaudīt šo karti gatavojas piemērots jūsu base glīti utt
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāpēc uz Zemes ražotājiem joprojām mest ram par karti, ka nevar izmantot to visu. Nē, apturēt prom no šīs kartes. 256mb 8800Gt ir diezgan daudz pašu līdzekļu un ir gandrīz dubultu jaudu un būs laimīgi spēle native izšķirtspēju kontrolēt noteikts. Vai Jūs aprunāt stiept līdz 8800GT tad iet 3.850 AMD.
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka viņi tikai to dara kā tirdzniecības brauciens, daži cilvēki, iespējams iegādāties atmiņas pa modeli. Gotta būt mazliet idiots though. Un jūs domājat Gamers zinātu starpību .... Mehh Es domāju, ka tikai atspēko manu teoriju. Labot - Lasot šo atkal es nedomāju, ka šajā amatā ir jēga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dunno Alex,> = 1600 x> = 1000 ir parasti nogriešana man, neko vairāk, ka es būtu ļoti vilcinās nedrīkst iet uz 512MB. YMMV.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jums varētu būt par kaut ko;) Gan "spēlmaņiem ir jāzina atšķirība" un "šo amatu nav nekādas jēgas." Gamers būtu jāzina atšķirība. Bet spēļu ir aizvien vairāk un vairāk "galveno" Es domāju, jūs varētu pieprasīt to, ka cilvēki iet un pirkt kāds ir spīdīga un izskatās, ka došu viņiem, ka "mala". Vai jums bija vēlu vakarā? Es esmu slims visu dienu un prasīja dažas nyquill pirms stundas, un es jūtu, kas iet ārpus tiesības tagad ... nevar koncentrēties uz neko. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Izskatās kā ar VRAM, izmērs ir nozīme šajā brīdī. Ar AA jums ir 5fps kritums vidēji ar 9.600 - tā greifers 512MB 8.800 ja vari atrast kas £ 25, citādi iet ar 9.600.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Dunno sevi. Viss, ko es varu teikt Robina tas, ka es esmu gamed uz platformas ar E6850/256mb 8800GT Augstākās komandiera 1680x1050 (206bw), un tas nebija jautājums, nevis mazāk. Un ar to cpu pie šīs rezolūcijas jebkurā sašaurinājums būtu GPU.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| IVE nolēma, kas uzrauga im gatavojas saņemt šī ir tā http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 es tiešām gribu, bet i dont vajadzīgs viens, jo mans crt (17 "liyama) strādā tikai naudas sodu atm tik im tiešām iestrēdzis |
|
| |||
| |||
| arī citu jautājumu, es vēlos lūgt, ir tas, ka i ir 7.600 karte būs spējīga tikt galā ar jauno kontrolēt, piemēram, spēles vai varētu man nopirkt patiešām labu gfx karte spēles spēlēt adekvāti uz kontrolēt |