![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, ive właśnie ime pracy, a teraz chcę splash obecnie uzyskać naprawdę dobre karty GFX i Mobo jest to karta GFX i miał na myśli http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 i monitor http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 what do you guys think i dont wanna najlepszych z najlepszych i po prostu chcą mieć możliwość gier o wysokiej rozdzielczości |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 na 9600gt nie jest źle biorąc pod uwagę jej bliskie jakości 8800 Ile wynosi opłata pocztowa na karcie? just curious jeśli lepiej pieniądze mądry, aby uzyskać 8800gt Mimo, że na bok, co PSU masz? 400 watt PSU z 26amps na szynach jest sugerowane 12V Pan to sprawdzić karty będzie zmieścić się w swoje podstawy kształtnie itp
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dlaczego na ziemi producentom wciąż rzucać barana na karty, które nie mogą korzystać z tego wszystkiego. Nope, pobyt z dala od tej karty. W 256mb 8800Gt jest całkiem tak samo pieniędzy i prawie podwoić moc i szczęśliwie gra w rodzimej rozdzielczości monitora cytowany. Albo jeśli cant naciągnąć do 8800GT następnie przejdź do AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Myślę, że wystarczy zrobić to jak marketing taktyka, niektórzy prawdopodobnie kupić pamięci w modelu. Muszę się trochę idiota though. I think you'd gracze będą wiedzieli, różnica .... Mehh Chyba tylko odparli mojej teorii. Edycja - Czytając tę wstecz i nie sądzę, ten post ma sens. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dunno Alex,> = 1600 x> = 1000 jest zazwyczaj cutoff dla mnie, nic w tym Byłbym bardzo niechętne, aby nie iść do 512 MB. YMMV.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| może być na coś;) Zarówno w "gracze powinni znać różnicy" i "ten post nie mają sensu". Gracze powinni mieć możliwość poznania różnicy. Ale gra staje się coraz bardziej "głównego nurtu" Chyba można nazwać to, że ludzie będą wychodzić i kupić to, co jest błyszczący i wygląda to podamy im, że "krawędzi". Pan miał późno w nocy? I've been chorych przez cały dzień i wziął trochę nyquill godzinę temu i czuję się jak przekazywanie teraz ... nie może skupić się na niczym. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Wygląda na to, że z pamięci VRAM, rozmiar ma znaczenie w tej kwestii. Z AA na masz 5fps spadku średniej z 9600 - tak chwycić 512 8800, jeżeli można go znaleźć w £ 25, w przeciwnym razie przejść z 9600.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Dunno siebie. Wszystko, co mogę powiedzieć, że jest Robina I've gamed na platformę z E6850/256mb Supreme Commander na 8800GT w 1680x1050 (206bw) i nie było problemu, a nie w najmniej. I z tego procesora na tej rezolucji wszelkie bottleneck miałaby GPU.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ive postanowiła monitorować to, co im się uzyskać to jest to http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 I really want it but i dont wymagać jednego ponieważ mój CRT (17 "liyama) działa dobrze atm tak naprawdę im stuck |
|
| |||
| |||
| również inne pytanie chciałbym zadać jest, że mam 7600 karta będzie w stanie sprostać nowym monitorować np. gry, czy też muszę kupić naprawdę dobre karty gfx do gry odpowiednio na monitorze |