mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Actualizarea monitoriza şi GFX carte

Reply

Thread Tools
Old 22 februarie 2008, 03:04
Grupul de stat

Default Actualizarea monitoriza şi GFX carte

Salut baieti,
ive fost ime de lucru şi acum vreau să plici de a lua un foarte bun GFX carte şi mobo aceasta este GFX carte am avut în vedere

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608

şi de a monitoriza

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560

ce voi credeţi că i dont doresc cel mai bun de la cel mai bun Vreau doar să fie în măsură să te joci cu un grad ridicat de res
Old 22 februarie 2008, 06:22
Grupul de donator

117 £ pentru 9600gt nu este prea rea considerând sale apropie de 8800 de calitate

cât de mult este poştale de pe cartelă? doar curios daca esti mai bine banii înţelept de a obtine 8800gt

oricum faptul că o parte, ceea ce PSU ai? 400 watt PSU cu 26 amperi pe 12V şine este sugerat

ai verifica acest card se întâmplă pentru a se potrivi cu dvs. în baza de îngrijit, etc

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 22 februarie 2008, 10:27
Grupul de donator

De ce de pe pământ la producători încă arunca la o carte de RAM care nu pot face uz de toate.

Nu, stai departe de această carte.

De 256MB 8800Gt este destul de mult la fel de bani şi a aproape dublu de energie şi va fericit joc la rezoluţia nativă a monitorului citat.

Sau, dacă tu cant stretch la 8800GT apoi atunci du-te pentru AMD 3850.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 22 februarie 2008, 12:00
Grupul de stat

Cred că au făcut-o doar ca truc de introducere pe piaţă, unele persoane, probabil, peste model cumpăra memorie. Trebuie să fie un pic de un idiot, totusi. Şi cred că aţi dori să joc ştiu diferenţa .... Mehh Cred că am disproved doar teoria mea.

Editare - Reading asta nu cred că acest post are sens.
Old 22 februarie 2008, 17:14
Grupul de donator

Nu stiu Alex,> = 1600 x> = 1000 este, de obicei, de cutoff pentru mine, ceva peste care aş fi foarte ezitantă, nu pentru a merge la 512MB. YMMV.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 22 februarie 2008, 22:07
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Macmac508 View Post
Citind această spate nu cred că acest post are sens.

s-ar putea să fie pe la ceva;) Atât în "joc ar trebui să ştii diferenţa" şi "acest post nu face nici un sens."

Joc ar trebui să fie în măsură să ştii diferenţa. Dar, de jocuri, a devenit mai mult şi mai mult "mainstream" Cred ca ai putea spune ca oamenii vor ieşi şi cumpere ce este lucios şi arată ca-l vom da-le că "marginea".

ai avut o întârziere de noapte? Am fost bolnav toată ziua şi au luat unele nyquill o oră în urmă şi mă simt ca trece acum ... nu se poate concentra pe nimic.
Old 22 februarie 2008, 23:17
Grupul de donator

Citat:
Concluzia este că performanţa acestei GeForce 9600 GT a venit ca o surpriză plăcută. În ciuda chip având doar 64 procesoare stream, cu 38% mai mică putere de procesare, precum şi cu 33% mai puţine tranzistori, jocuri de performanţă a fost de numai 12% mai jos de 8800 GT, în medie. Şi a fost chiar mai bine decât în 8800 GT 256 MB, cu o valoare de la 1%, fără antialiasing, până la 45% cu el activat. În 8800 GT 256 MB este foarte mult îngreunată de la 256 MB de memorie, aceste rezultate şi să spun că este adevărat, nu mai considera chiar merita! Sensul că aceasta a fost una extrem de bună alegere pentru a pune de 512 MB de memorie pe 9600 GT, chiar şi în cazul în care nu are cont de tot, de la 8800 GT are aceeaşi valoare.
(sursa)

Se pare ca cu VRAM, mărimea nu contează în acest moment. Cu AA pe aveţi o 5fps scădere medie cu 9600 - deci apuca de 512MB 8800, dacă puteţi să-l găsiţi în termen de £ 25, altfel merg cu 9600.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 23 februarie 2008, 00:52
Grupul de donator

Stiu eu. Toate Robina pot spune este că am gamed pe o echipa cu un E6850/256mb 8800GT pe Supreme Commander la 1680x1050 (206bw) şi nu a fost o problemă, nu în cel mai puţin. Şi cu faptul că cpu la rezoluţie că orice probleme ar fi fost de GPU.

-Kanoakavirus
Old 26 februarie 2008, 02:15
Grupul de stat

ive decis ce monitor im mergi la a lua asta este

http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010

Chiar vreau, dar i dont nevoie de o cauza mea CRT (17 "liyama) este de lucru foarte bine atât de ATM-uri de chat-adevăr blocat
Old 26 februarie 2008, 04:35
Grupul de stat

de asemenea, o altă întrebare Vreau să cer este ca am o carte de 7600 va fi capabil să facă faţă noilor monitoriza jocuri de exemplu, sau i-ar trebui să cumpere o carte foarte bună gfx de jocuri pentru a juca în mod adecvat de monitorizare a
Reply

Register

Marcaje