![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, ive fost ime de lucru şi acum vreau să plici de a lua un foarte bun GFX carte şi mobo aceasta este GFX carte am avut în vedere http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 şi de a monitoriza http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 ce voi credeţi că i dont doresc cel mai bun de la cel mai bun Vreau doar să fie în măsură să te joci cu un grad ridicat de res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 117 £ pentru 9600gt nu este prea rea considerând sale apropie de 8800 de calitate cât de mult este poştale de pe cartelă? doar curios daca esti mai bine banii înţelept de a obtine 8800gt oricum faptul că o parte, ceea ce PSU ai? 400 watt PSU cu 26 amperi pe 12V şine este sugerat ai verifica acest card se întâmplă pentru a se potrivi cu dvs. în baza de îngrijit, etc
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ce de pe pământ la producători încă arunca la o carte de RAM care nu pot face uz de toate. Nu, stai departe de această carte. De 256MB 8800Gt este destul de mult la fel de bani şi a aproape dublu de energie şi va fericit joc la rezoluţia nativă a monitorului citat. Sau, dacă tu cant stretch la 8800GT apoi atunci du-te pentru AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Cred că au făcut-o doar ca truc de introducere pe piaţă, unele persoane, probabil, peste model cumpăra memorie. Trebuie să fie un pic de un idiot, totusi. Şi cred că aţi dori să joc ştiu diferenţa .... Mehh Cred că am disproved doar teoria mea. Editare - Reading asta nu cred că acest post are sens. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu stiu Alex,> = 1600 x> = 1000 este, de obicei, de cutoff pentru mine, ceva peste care aş fi foarte ezitantă, nu pentru a merge la 512MB. YMMV.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| s-ar putea să fie pe la ceva;) Atât în "joc ar trebui să ştii diferenţa" şi "acest post nu face nici un sens." Joc ar trebui să fie în măsură să ştii diferenţa. Dar, de jocuri, a devenit mai mult şi mai mult "mainstream" Cred ca ai putea spune ca oamenii vor ieşi şi cumpere ce este lucios şi arată ca-l vom da-le că "marginea". ai avut o întârziere de noapte? Am fost bolnav toată ziua şi au luat unele nyquill o oră în urmă şi mă simt ca trece acum ... nu se poate concentra pe nimic. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Se pare ca cu VRAM, mărimea nu contează în acest moment. Cu AA pe aveţi o 5fps scădere medie cu 9600 - deci apuca de 512MB 8800, dacă puteţi să-l găsiţi în termen de £ 25, altfel merg cu 9600.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Stiu eu. Toate Robina pot spune este că am gamed pe o echipa cu un E6850/256mb 8800GT pe Supreme Commander la 1680x1050 (206bw) şi nu a fost o problemă, nu în cel mai puţin. Şi cu faptul că cpu la rezoluţie că orice probleme ar fi fost de GPU.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ive decis ce monitor im mergi la a lua asta este http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 Chiar vreau, dar i dont nevoie de o cauza mea CRT (17 "liyama) este de lucru foarte bine atât de ATM-uri de chat-adevăr blocat |
|
| |||
| |||
| de asemenea, o altă întrebare Vreau să cer este ca am o carte de 7600 va fi capabil să facă faţă noilor monitoriza jocuri de exemplu, sau i-ar trebui să cumpere o carte foarte bună gfx de jocuri pentru a juca în mod adecvat de monitorizare a |
![]() |
|
| Marcaje |