![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, IVE práve ime práci a teraz chcem nešetřit získať naozaj dobrý GFX kartu a Mobo to je GFX kartu som mal na mysli http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 a monitorovanie http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 čo si myslíte, že chlapci i dont want to najlepšie z najlepšieho Ja len chcem, aby mohli hrať hry s vysokou res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 za 9600gt nie je príliš zlý so zreteľom na jej blížiace sa kvalite 8800 koľko je poštovné na karte? Len ak ste zvedaví lepšie rozumné peniaze dostanete 8800gt tak ako tak, že zrušil, PSU, čo máte? 400 watt PSU s 26 amper na 12V koľajniciach je navrhnuté ste kontrolu tejto karty je to, aby sa zmestili do základu úhľadne etc
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo sa výrobcovia stále hádzať ram na karty, ktoré nemôžu využívať všetko. Nie, drž sa ďalej od tejto karty. V 256megabajt 8800gt je skoro rovnaké peniaze a takmer zdvojnásobiť výkon a bude šťastne hry na natívne rozlíšenie monitora citovaný. Alebo ak si prevýšenia úsek na 8800GT potom pre AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Myslím si, že to jednoducho urobiť ako marketingový trik, niektorí ľudia zrejme kúpiť pamäte cez model. Musím byť trochu idiot hoci. A vy myslíte, že si hráči budú poznať rozdiel .... Mehh Myslím, že práve moje teórie vyvrátená. Upraviť - Reading tomto späť nemyslím si, že tento príspevok má zmysel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviem Alex> = 1600 x> = 1000 je zvyčajne cutoff pre mňa nič viac ako, že by som bol veľmi váhajú, aby nechodil do 512mb YMMV.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| možno budete mať o niečo;) Obaja v "hráči by mali vedieť, že rozdiel" a "tento post nemá zmysel." Hráči by mali byť schopní rozpoznať rozdiel. Ale hra sa stáva čoraz viac "bežných" Myslím, že by ste mohli hovoriť, že ľudia budú ísť von a kúpiť čokoľvek je lesklý a vyzerá to, že im budeme dávať "hrane". ste mal neskoro večer? Bol som chorý a celý deň sa niektorí nyquill hodinou a cítim sa ako obiehanie sa práve teraz ... nemôže sústrediť na nič. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vyzerá to, že sa VRAM, veľkosť je vec v túto chvíľu. S AA o máte 5fps poklesu priemerného s 9600 - tak vziať 512mb 8800, ak ju nájdete na 25 libier, inak idú s 9600.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Neviem sám. Všetko čo môžeme povedať je, že Robina som gamed na plošinu s E6850/256mb 8800GT na Supreme Commander na 1680x1050 (206BW) a nebol problém, ani v najmenšom. A s tým, že procesor pri riešení akéhokoľvek prekážkou by boli GPU.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| IVE rozhodla sledovať, čo im bude mať a je to http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 naozaj chcem, ale i dont vyžadujú jedno, pretože moje crt (17 "liyama) funguje dobre atm so im naozaj štukatura |
|
| |||
| |||
| Aj ďalšiu otázku chcem sa opýtať, je, že mám kartu 7600 bude schopný vyrovnať sa s novými sledovať napr. hry alebo som chcel kúpiť naozaj dobrý GFX kartu pre hry hrať primerane na monitore |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázky týkajúce Aktualizácia GFX karta | sapguar | Graphics Cards & Monitory | 17 | 11. novembra 2008 09:14 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Aktualizácia monitora 22'' | ironsferret | Graphics Cards & Monitory | 3 | 30. marca 2008 18:29 |
| Aktualizácia graphisme kartu ... Potřebuju pomoc! | Prowland | Graphics Cards & Monitory | 19 | 25. júl 2007 21:32 |
| Thread Tools | |
| |