![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, иве праведан је име и сада желим упрскати се добити стварно добар ГФКС картице и мобо ово је ГФКС картицу сам имао у виду хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=772608 и монитор хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=688560 Шта да ли ви мислите да ја донт оскудица најбољи од најбољих ЈА праведан тражен бити у могућности да играју игре са високе резолуције |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 за 9600гт није превише лош с обзиром на његове квалитета ближи 8800 Колика је поштарина на картици? праведан знатижељан ако сте искључили боље новац мудри да добијете 8800гт Аныуаы да насамо, псу што имате? 400 Уатт псу са 26ампс на 12В шина је сугерисао Јесте ли проверили ову картицу се дешава како би се уклопили у свој основни красно етц
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто на земљи Произвођачи и даље бацати овна на картице које не могу да искористе све. Нопе, боравак далеко од те картице. Тхе 256МБ 8800Гт је згодан велик део исти новац и је готово двоструко снаге и да ће сретно игра на нативе резолуцију монитора цитирани. Или ако цант протежу на 8800ГТ онда идите на АМД 3850.
|
| |||
| |||
| Мислим да су управо то учинити као маркетиншки посао, неки људи вероватно купити меморију преко модела. Морам бити мало иако је идиот. А ви мислите да бих играчима би знати разлику .... Мехх Мислим да сам управо диспровед моје теорије. Уреди - Реадинг тхис бацк И дон'т тхинк овај пост има смисла. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И дунно Алекс,> = 1600 кс> = 1000 обично је критична за мене, ништа више да бих се врло неодлучан да неће ићи на 512МБ. ЫММВ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| можда се на несто;) Оба у "играчима би требало да знају разлику" и "овај пост не даје никаква смисла." Играчима мора бити у стању да зна разлику. Али коцкање је постао све више и више "маинстреам" ЈА погодак те могао позвати га да ће људи изаћи и купити све што је сунчан и изгледа као да ће им тај "ивица". јесте ли имали касно доба ноћи? Ја сам била болесна цео дан, и узео неке ныкуилл један сат пре и ми пролази ван управо сада ... не могу се фокусирати на ништа. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Изгледа са ВРАМ, величина ипак ствар у овом тренутку. Са АА дана имате 5фпс просечан пад са 9600 - тако је 512МБ зграби 8800 ако можете наћи унутар 25 £, иначе иди са 9600.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Дунно себе. Све што могу рећи јест да Робина сам гамед на опремити са Е6850/256мб 8800ГТ на Врховни командант на 1680кс1050 (206бу) и то није проблем, ни најмање. А уз то у то резолуција Процесор уско грло би било који су били ГПУ.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Иве је одлучио пратити шта им се дешава да је то то хттп://аццессориес.еуро.делл.цом/сна...хс1&ску=130010 ЈА стварно оскудица то, али ја донт захтевају јер један мој ЦРТ (17 "лиыама) ради сасвим у реду АТМ па им стварно заглави |
|
| |||
| |||
| још један питање желим питати је да имам 7600 картице ће се моћи носити са новим играма, нпр монитор или хтједе купити стварно добар гфкс картицу за играње игара на одговарајући начин на монитору |