![]() |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, Çünkü bu gerçekten çok iyi bir Gfx kartı ve mobo bu Gfx kartın I had in mind demektir sıçratmak istiyorsanız ive sadece edilmiş adı iş ve şimdi http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 ve monitör http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 ne çocuklar I dont düşünmek bunu en iyi i en istiyorsanız sadece istediğiniz yüksek RES ile oynamak gerek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| £ 117 ve 9600gt için de onun 8800 kalite merdiven düşünüyor kötü değil ne kadar karta posta nedir? Eğer para kapalı akıllıca bir 8800GT almak için daha iyi olduğunuzda sadece merak Zaten bu yana, ne PSU var? Bu 12v raylar üzerinde 26amps ile 400 wattlık PSU önerilir için temel olarak düzgünlükte vs uygun olacak, bu kartı kontrol etmesi
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden üreticilerine dünya üzerinde hala tüm kullanımı yapamayan bir kart at koç atmak. Hayır, dışarıda bu karttan kalmak. Bu 256MB 8800GT çok fazla para ve aynı neredeyse ve monitörün yerel çözünürlükte olacaktır mutlu oyun aktardığı güç çift vardır. Veya eğer 8800GT sonra streç cant AMD 3850 için gidin.
|
| |||
| |||
| Ben sadece pazarlama hile olarak bunu düşünüyorum, bazı insanlar muhtemelen modeli fazla bellek satın alın. Gereken bir salak biraz da olabilir. Ve oyun .... farkı biliyor düşünüyorum ediyorum Mehh i Sadece teori disproved düşünüyorum. Düzenle - Bu geri Bu postayı mantıklı sanmıyorum okuma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilmiyorum Alex> = 1600 x = 1000 genellikle benim için kestirme yol, bu çok 512MB gitmek için tereddüt değil olacağını üzerine bir şey olduğunu. YMMV.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| bir şey için olabilir;) Gerek "oyun içinde farkı bilmeli" ve "Bu postayı hiç mantıklı değil." Oyuncular hiç farkı bilmek gerekir. Ama oyun "i insanların çıkmak ve ne parlak satın gibi bu" kenar onlara vereceğiz görünüyor bu diyebilirsin tahmin daha "ana haline gelmiştir." bir gece var mı? Ben bütün gün hasta oldum ve bir saat önce bazı nyquill alıp hemen dışarı geçen gibi hissediyorum ... bir şey üzerinde değildir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
VRAM gibi görünüyor, boyut bu noktada problemdir. Üzerinde AA ile 9600 ile 5fps açılan ortalama vardır - Eğer £ 25 içinde, aksi halde 9600 ile git bulabilirsiniz böylece 512MB 8800 yakala.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Dunno kendimi. Tek Robina anlarım ben bir teçhizat üzerinde gamed sonra bir E6850/256mb 8800GT Yüksek Komutanı üzerinde 1680x1050 at (206bw) ve en az bir konu değil, değildi. Ve herhangi bir tıkanıklık ve GPU olurdu bu çözünürlükte bu işlemci ile.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ive ne Sohbet Bu alacaksın monitör karar bu http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 Gerçekten ama istiyorum çünkü CRT (17 "liyama) bu yüzden gerçekten sıkışmış Sohbet iyi ATM çalışıyor I dont bir ihtiyaç |
|
| |||
| |||
| Ayrıca ben bir soru sormak istiyoruz i yeni monitör oyunlar gibi veya baş için yeterli monitörde oynamak için oyunlar için çok iyi bir Gfx kartı almak gerekir yapan bir 7600 kartı var |
![]() |
|
| Bookmarks |