![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Ive щойно IME роботу, і тепер я хочу виплеснути отримати дійсно хороший GFX карта і плат це я GFX карта мала на увазі http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=772608 і монітор http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=688560 Як ви, хлопці, я думаю, ви не хочете використовувати краще з кращого я просто хочу, щоб мати можливість грати в ігри з високою роздільною здатністю |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 117 за £ 9600GT не так вже погано з огляду на його якість наближається до 8800 Скільки коштує поштова на карті? просто цікаво, якщо вам краще грошима мудро, щоб отримати 8800GT все одно, що в сторону, що БП у вас є? Пропонується 400 Вт блок живлення з 26amps на 12v рейок Перевірити Ви цю карту буде вписуватися в вашу базу акуратно і т.д.
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому на землі, щоб виробники досі кидають ОЗУ на карті, які не можуть використовувати всі. Ні, подалі від цієї карти. 256mb 8800GT є в значній мірі ті ж гроші і практично подвоїти потужність і буде щасливо грі на рідному дозволі монітора в лапках. Або, якщо ви нахиляє тягнуться до 8800GT а потім піти на AMD 3850.
|
| |||
| |||
| Я думаю, вони просто робити це як маркетингові виверти, деякі люди, можливо купити пам'яті над моделлю. Gotta Be трохи ідіот, хоча. І ви думаєте, геймери знають різницю .... Mehh я думаю, я просто спростувати мою теорію. Змінити - Читаючи цю тому я не думаю, що ця посада має сенс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю Алекса,> = 1600 г> = 1000, як правило, відсічення "для мене, нічого більше, що я був би дуже нерішучий не йти до 512MB. YMMV.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ви можете щось є;) як в "гравці повинні знати різницю" і "це повідомлення не має сенсу". Гравці повинні бути в змозі відрізнити одне від іншого. Але гра стає все більш і більш "основним" Я думаю, ви могли б назвати це, що люди будуть виходити на вулицю і купити все, що є блискучим і виглядає вона буде давати їм, що "край". Чи були у вас пізно вночі? Я був хворий на весь день, і взяв nyquill години тому, і я відчуваю себе роздавали прямо зараз ... не може зосередитися на чому. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Схоже, з відеопам'яттю, розмір має значення в цій точці. Спільно з А. А. вас є крапля 5fps середньому з 9600 - так схопити 512MB 8800, якщо ви можете знайти її в £ 25, в іншому випадку піти з 9600.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Не знаю я. Все що я можу сказати Robina є те, що я gamed на стенді з E6850/256mb 8800GT від Верховного Головнокомандувача 1680x1050 (206BW), і вона не є проблемою, не в останню чергу. І з тим, що процесори на будь-яку резолюцію вузьким був би в ГПУ.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ive вирішили, що їм контролю збирається отримати це тут http://accessories.euro.dell.com/sna...hs1&sku=130010 Я дуже хочу, але я Dont буде потрібно один, тому що моя CRT (17 "liyama) працює нормально атм таким їм дійсно застряг |
|
| |||
| |||
| ще одна питання, який я хочу запитати, що в мене є карта 7600 він буде в змозі впоратися з новими моніторі, наприклад, ігор або ж я повинен купити дійсно хорошу GFX карта для ігри грати адекватним на моніторі |