![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами като стандарт тя идва с
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro но съм свикнал да надстроите, в опциите струва 55 лири за актуализиране на настоящия 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT или 100 лири за това 256MB NVidia GeForce 8600GTS от тях са или добри, или на RIP? Не бих могла да го ъпгрейд и купя карта от някъде другаде. I DONT наистина играят игри, макар и още за работата enteratinment музика и т.н., но съм свикнал бърз компютър. Благодарности Ian Моята система: В Blaster
|
|
| |||
| |||
| графики карти предимно ускори игри, така че ще иска най-евтините за развлечения и музика. те ще дадат тласък върху ефективността на борда графики, тъй като той е под напрежение от преработвателя и овен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е работен плот, прав ли съм?
| |||
| |||
| Да, но това момче dosent искате ги за игрални така боклуци карта ще направя. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| боклуци е abit грубо, аз играя игри глоба от 8600
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на 8600 трябва да се оправи за игри и медиите, но ако ще да играят малко по-взискателни игри в бъдеще да получа 8800
| |||
| |||
| Той doesn't искам за игри! |
|
| |||
| |||
| Знам, че е в кутия той може за в бъдеще |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей СЕ. Ако не сте на игрите на всички тогава най-ниската спецификационен на 3 (от 2400) ще е достатъчно, както ще се използва само за медиите. Интегрирано решение ще е достатъчно да бъде откровен. Цените, ако са за покупка някоя от другите две карти са бум в съответствие с текущата цена на дребно. Но като надстройка те са малко по overpriced (това не е изграждане на Dell е, че от всеки шанс?) Ако възнамерявате да игра на карти, необходими ще зависи от вашата резолюция. В 2400 трябва да се оправи най-1024x768. В 2600xt е глоба в 1280x1024 и GTS е също така най-добре 1280x1024, въпреки че Вие ще получите повече от око-бонбон пребиваващ в подробности настройки с GTS.
|
| |||
| |||
| Ако исках да се получи отделно графична карта GeForce 8400 или 8500 серията видео повишаване има няколко характеристики, включени и те приучавам ви струва много |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Модернизиране графична карта | rayy | Графика на карти & Монитори | 1 | 6-ти Октомври, 2009 18:34 |
| Графична карта модернизация помогне! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графика на карти & Монитори | 6 | 30 септември, 2009 15:37 |
| Надграждането RAM и графична карта Нуждаете сума Помощ | Taesin | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 21-ви Август, 2009 09:26 |
| Надграждането графични карти | mizsua | Графика на карти & Монитори | 11 | 5-и парламентарен Jul 2008 20:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |