![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejně jako standardní je dodáván s
128megabajt ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro ale zvyklý i na upgrade, v možnostech to stojí 55 liber na upgrade na tento 256 MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT nebo 100 liber za tímto 256megabajt nVidia GeForce 8600GTS z nich jsou buď dobré nebo rip z? Nemohl jsem se upgradovat a koupit si kartu od někde jinde. I dont opravdu hrát hry, i když spíše pro práci enteratinment hudba a tak dále, ale jsem zvyklý rychle počítači. Díky Ian Můj systém: Blaster
|
|
| |||
| |||
| grafických karet především urychlení hry, takže si bude chtít nejlevnější za zábavou a hudbou. budou poskytovat výkon zvýší nad palubní grafiku, protože zastává kmene z procesoru a paměti RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedná se o plochu, opraví?
| |||
| |||
| Ano, ale tenhle chlap chce dosent pro herní takže junk karta bude dělat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| junk abit je krutá, i hrát hry pokutu na 8600
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na 8600 by měla být v pořádku pro hraní her a sdělovacích prostředků, ale pokud budete hrát některé náročnější hry v budoucnu získat 8800
| |||
| |||
| on doesnt want to hra! |
|
| |||
| |||
| Vím, že to byl zapouzdřit by mohl v budoucnu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj IS. Pokud si nejste hra vůbec pak nejnižší spec o 3 (2400) bude stačit, pokud budete používat pouze pro média. Integrovaná řešení, stačí být upřímná. Ceny, pokud jste nakupovali na kteroukoli další dvě karty jsou třesku v souladu s aktuální maloobchodní cenu to. Ale jako upgrade jsou poněkud předražený (není to Dell stavět je do žádné šance?) Pokud chcete hru karty požadováno, bude záviset na vašem rozlišení. Na 2400 by mělo být v pořádku na 1024x768. V 2600xt je v pořádku na 1280x1024 a GTS je také pokutu ve 1280x1024, i když budete mít více oka-kandysu bydlištěm na detail nastavení s GTS.
|
| |||
| |||
| pokud chcete získat grafické karty samostatně GeForce 8400 nebo 8500 série má několik video posílení rysy a zvyk vás moc |