![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθώς και πρότυπο έρχεται με
® 128MB ATI Radeon HD 2400 ™ Pro μα εγώ wont για την αναβάθμιση, στις επιλογές κοστίσει 55 αντιστάθμισμα για την αναβάθμιση σε αυτό 256MB ATI Radeon ® ™ HD 2600 XT ή 100 quid για αυτό 256MB nVidia GeForce 8600GTS Οι δύο από αυτούς καλό ή ξήλωμα της; Δεν θα μπορούσα να αναβαθμίσει και να αγοράσει μια κάρτα από κάπου αλλού. Ι dont πραγματικά παίζουν παιχνίδια αν και περισσότερο για τη μουσική enteratinment εργασίας και ούτω καθεξής, αλλά εγώ συνηθισμένο ένα γρήγορο υπολογιστή. Ευχαριστώ Ian Το σύστημά μου: Το Blaster
|
|
| |||
| |||
| κάρτες γραφικών κυρίως επιτάχυνση παιχνίδια έτσι θα θέλετε το φθηνότερο για την ψυχαγωγία και μουσική. θα δώσει ώθηση επιδόσεις σε σχέση με γραφικά επί του σκάφους, διότι λαμβάνει το στέλεχος από τον επεξεργαστή και μνήμης RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ένα desktop, σωστά;
| |||
| |||
| Ναι αλλά αυτό dosent τύπος τους θέλουν για gaming έτσι μια κάρτα σκουπίδια θα κάνει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| junk abit είναι σκληρή, θ παίζουν παιχνίδια πρόστιμο για το 8600
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το 8600 θα πρέπει να είναι εντάξει για gaming και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, αλλά αν θέλετε να παίξετε μερικά πιο απαιτητικά παιχνίδια στο μέλλον λάβω 8800
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι ήταν incase θα μπορούσε στο μέλλον |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi IS. Εάν δεν είστε παιχνίδι στη συνέχεια όλα τα χαμηλότερα spec του 3 (το 2400) θα είναι αρκετό, όπως θα είστε μόνο να το χρησιμοποιεί για τα μέσα ενημέρωσης. Μια ολοκληρωμένη λύση που θα είναι αρκετό για να είμαι ειλικρινής. Οι τιμές, αν αγόραζαν κάποια από τις άλλες δύο κάρτες είναι πάνω στην γραμμή με το τρέχον κόστος της λιανικής. Αλλά ως αναβάθμιση είναι ελαφρώς υπερτιμημένα (αυτό δεν είναι μια Dell κατασκευή είναι από κάθε ευκαιρία;) Αν σκοπεύετε να το παιχνίδι της κάρτας απαιτούνται θα εξαρτηθεί από το ψήφισμά σας. Το 2400 θα πρέπει να εντάξει σε 1024x768. Η 2600xt είναι μια χαρά σε 1280x1024 και η GTS είναι επίσης πρόστιμο σε 1280x1024, αν και θα πάρετε περισσότερα από τα μάτια-κάτοικος καραμέλα στις ρυθμίσεις λεπτομέρεια με την GTS.
|
| |||
| |||
| αν θέλετε να πάρετε μια κάρτα γραφικών ξεχωριστά την GeForce 8400 ή 8500 σειρά έχει πολλά βίντεο ενίσχυση χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται και οι συνηθισμένοι σας κοστίσει πολύ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβάθμιση Graphics Card | rayy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 6 Οκτωβρίου 2009 18:34 |
| Κάρτα γραφικών αναβάθμιση help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 30 Σεπτεμβρίου 2009 15:37 |
| Αναβάθμιση μνήμης RAM και μια Κάρτα γραφικών Ανάγκη Άθροισμα Βοήθεια | Taesin | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 21 Αυγούστου 2009 09:26 |
| Αναβάθμιση κάρτας γραφικών | mizsua | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 5 Ιουλ 2008 20:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |