![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa kao standardno dolazi s
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro ali ja navika za nadogradnju, u mogućnosti košta 55 funta za nadogradnju na ovom 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT ili 100 funta za ovu 256MB nVidia GeForce 8600GTS se bilo koji od njih dobro ili rascjep u? Nisam mogao nadograditi ga i kupiti karticu od negdje drugdje. JA dont stvarno igrati igre ipak više za rad enteratinment glazbu i tako dalje, ali ja navika brzo računalo. Hvala Ian My System: The Blaster
|
|
| |||
| |||
| grafičke kartice uglavnom ubrzanje igre, tako da ćete i vi želite najjeftinije za zabavu i glazbu. oni će osigurati izvođenje potaknuti preko onboard grafika, jer to traje natezanje isključiti procesor i ram. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo je radna površina, točno?
| |||
| |||
| da ali ovaj tip dosent ih želite za igranje na taj način kartica će učiniti bezvrijednima. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bezvrijedna je ABIT surovi, ja fino igrati igre na 8.600
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8.600 trebalo biti ok za igranje i korištenje medija, ali ako će igrati neke zahtjevnije igre u budućnosti dobiti 8.800
| |||
| |||
| on doesn't want it za igre! |
|
| |||
| |||
| Znam da je obložiti mogao u budućnosti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi IS. Ako niste igre uopće onda određenje najniže od 3 (2400) neće biti dostatan jer ćete tek biti koristeći ga za medije. Integrirano rješenje neće biti dostatan da bude iskren. Cijene, ako ste bili kupnju bilo koje druge dvije karte se prasak u skladu s trenutnim maloprodajne cijene's. No, kao i nadogradnju oni su malo precijenjen (ovo nije Dell graditi to je bilo slučajno?) Ako namjeravate igru kartice dužan ovisit će o vašoj rezoluciji. 2400 bi trebao biti ok, na 1024x768. 2600xt je fino na 1280x1024 i GTS je također fino na 1280x1024, iako ćete dobiti više od oko-bombon boravi u detalj sa postavke GTS.
|
| |||
| |||
| ako biste željeli dobiti grafičku karticu GeForce 8400 zasebno ili 8.500 serija ima nekoliko video poboljšanje mogućnosti uključene i oni navika vas koštati mnogo |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nadogradnja Grafička kartica | rayy | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. listopad 2009 18:34 |
| Grafička kartica nadogradnje pomoć! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 30 rujan 2009 15:37 |
| Nadogradnja RAM-a Grafička kartica Sum Need Help | Taesin | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 21. kolovoz 2009 09:26 |
| Nadogradnja grafičke kartice | mizsua | Graphics Cards & Monitors | 11 | 5. srpnja 2008 20:13 |
| Thread Tools | |
| |