![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, mint standard jön a
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro de én szokás frissíteni, a lehetőségek, hogy költség 55 font frissíteni ezen 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT vagy 100 font az e 256MB nVidia GeForce 8600GTS vagy azok jó vagy rip? Nem upgrade, és vegyél egy kártyát a valahol máshol. I dont igazán játszani bár több munkát enteratinment zene és így tovább, de én szokás gyors számítógép. Köszönöm Ian My System: A Blaster
|
|
| |||
| |||
| grafikus kártyák főként gyorsítását játékok így akarja, hogy a legolcsóbb és a szórakoztató zene. akkor egy teljesítmény-növekedést át fedélzeti grafika, mert az a törzs le a processzor és a RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy asztali, helyes?
| |||
| |||
| Igen, de ez a fickó adag szeretné őket a szerencsejáték így a levélszemét-kártya is megteszi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| junk az Abit kemény, én játszani bírság a 8600
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 8600 kell az OK-ra a játékok és a média használata, de ha van valami igényesebb játékok a jövőben kap egy 8800
| |||
| |||
| doesnt azt szeretné, hogy a játékélményt! |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy volt beládáz talán a jövőben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia IS. Ha nem szerencsejáték egyáltalán, akkor a legalacsonyabb spec a 3 (A 2400), elegendő, ha majd csak akkor használja a médiát. Az integrált megoldás lesz elegendő ahhoz, hogy őszinte legyen. Az árak, ha a vásárló bármely két kártyák bang a jelenlegi kiskereskedelmi költségeit is. De ahogy a frissítést ezek kissé túlárazott (ez nem a Dell kiépítése is netán?) Ha a játék a kártya szükséges függ a felbontás. A 2400 kell az OK 1024x768. A 2600xt is bírságot 1280x1024 és a GTS is bírságot 1280x1024, bár akkor még több a szem-candy lakó részleteinek beállítása a GTS.
|
| |||
| |||
| Ha akarta, hogy a grafikus kártya külön a GeForce 8400 vagy 8500 sorozat számos videó erősítése felszereltségek léteznek, és szokás Önnek sok |