![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם רגיל זה בא עם
128MB ATI RADEON ® ™ HD 2400 Pro אבל אני רגיל כדי לשדרג, את אפשרויות העלות היא 55 לירה לשדרג את זה 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT או 100 זה לירה 256MB nvidia GeForce 8600GTS הם גם מהם טוב או קרע של? אני לא יכול לשדרג אותו לקנות כרטיס מ במקום אחר. אני באמת משחק dont אף יותר לעבודה enteratinment מוזיקה וכן הלאה, אבל אני רגיל במהירות המחשב. תודה איאן המערכת שלי: The Blaster
|
|
| |||
| |||
| כרטיסי מסך בעיקר להאיץ משחקים אתה רוצה כל כך את הזול ביותר עבור בידור ומוסיקה. הם יספקו ביצועים להגביר מעל onboard גרפיקה, כי זה לוקח את לסנן את המעבד ואת רם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה שולחן העבודה, נכון?
| |||
| |||
| כן, אבל הבחור הזה רוצה dosent אותם משחקים כל כך של פסולת כרטיס יעשה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הזבל הוא abit הקשים, אני משחק מצויין על 8600
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את 8600 אמור להיות בסדר עבור משחקים ומדיה להשתמש אך אם תרצו לשחק עוד כמה משחקים בדרישה לקבל בעתיד של 8800
| |||
| |||
| הוא רוצה את זה עבור doesn't המשחקים! |
|
| |||
| |||
| אני יודע שזה incase הוא עשוי בעתיד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי הוא. אם אתה לא משחק בכלל אז הנמוכה ביותר spec של 3 (2400) יהיה להספיק כפי תוכל להשתמש בו רק עבור מדיה. פתרון משולב יהיה להספיק להיות גלוי. המחירים, אם היו כל קנייה של שני כרטיסים אחרים אינם לחבוט בקנה אחד עם העלות הנוכחית של הקמעונאי. אבל כשדרוג הם overpriced מעט (זה לא Dell היא לבנות אותו על ידי כל סיכוי?) אם אתה מתכוון את המשחק דרוש כרטיס יהיה תלוי על פתרון הבעיה שלך. את 2400 אמור להיות בסדר בבית 1024x768. את בסדר 2600xt ב 1280x1024 ו GTS הוא בסדר גם ב-1280x1024, אם כי תקבל יותר את העין ב-סוכריות תושב לפרט את הגדרות עם GTS.
|
| |||
| |||
| אם אתה רוצה לקבל את כרטיס המסך בנפרד geforce סדרה 8400 או 8500 יש מספר תכונות וידאו משפרים את הרגל והם כללו עולות לך הרבה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדרוג כרטיס גרפי | rayy | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 6 אוקטובר 2009 18:34 |
| כרטיס גרפיקה עזרה בשדרוג! ! ! ! ! ! | Laureng123 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 30 ספטמבר 2009 15:37 |
| שדרוג זיכרון RAM ו כרטיס מסך סכום צריך עזרה | Taesin | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 21st אוגוסט 2009 09:26 |
| שדרוג כרטיס המסך | mizsua | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | ה -5 בחודש יולי 2008 20:13 |
| שרשרת כלים | |
| |