![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na kaip standartas ji ateina su
128MB ATI ® Radeon ™ HD Pro 2.400 bet aš įpratęs atnaujinti Parinktys kainuos 55 quid atnaujinti šio 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT arba 100 quid šio 256MB nVidia GeForce 8600GTS yra vienas iš jų geras, ar zgrania? Aš negalėjau atnaujinti jį ir nusipirkti kortelę iš kažkur kitur. I dont really žaisti, nors ir daugiau darbo enteratinment muzikos ir tt, bet I wont greito kompiuterio. Ačiū Ian Mano sistema: Blaster
|
|
| |||
| |||
| Vaizdo plokštės iš esmės paspartinti žaidimų, kad jūs norite pramogų ir muzikos pigiausias. jie bus padidinti efektyvumą per bortą grafika, nes ji pristabdo procesorius ir RAM kamieno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra darbalaukyje, teisingai?
| |||
| |||
| Taip, bet šis vaikinas dosent jų nori žaidimų tai junk kortele daryti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Junk yra abit griežtas, aš žaisti žaidimus baudą 8.600
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8.600 turėtų būti ok žaidimų ir žiniasklaidos naudojimą, o jeigu jums bus atlikti kai didesnis žaidimų ateityje gauti 8.800
| |||
| |||
| Jis doesnt nori žaidimų! |
|
| |||
| |||
| Žinau, kad buvo uždengti jis gali ateityje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi IS. Jei nesate žaidimų visais tada mažiausia Spec iš 3 (2400) pakaks, kaip Jums tik reikia jį naudoti žiniasklaidos. Integruotas sprendimas užtenka būti atviram. Kainos, jei buvo perkant bet kitos dvi korteles sprogimo atitinka dabartinę mažmeninę kainą's. Bet, kaip pagerinti jos yra šiek tiek per brangiai (tai ne Dell statyti tai bet kokia proga?) Jei ketinate žaidimo kortelės reikia, priklauso nuo jūsų sprendimo. 2.400 turėtų būti ok bent 1024x768. 2600xt yra baudos 1280x1024 ir GTS, taip pat baudą, 1280x1024, nors jums gauti daugiau iš akių Candy gyvena išsamiai Nustatymai su PTP.
|
| |||
| |||
| jei norite gauti video korta atskirai GeForce 8400 arba 8.500 serija turi keletą vaizdo didinimo funkcijas įtraukti ir jos papratimas jums kainuoti daug |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atnaujinimas Graphics Card | rayy | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 6 spalis 2009 18:34 |
| Grafika kortelė modernizavimo padėti! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 30 rugsėjis 2009 15:37 |
| Atnaujinimas RAM Graphics Card Need Suma Pagalba | Taesin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 21, 2009 09:26 |
| Atnaujinimas video | mizsua | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 5 liepa 2008 20:13 |
| Temos įrankiai | |
| |