![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī standarta tas nāk ar
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro bet es paradis uzlabot, jo iespējas ir jāmaksā 55 mārciņa sterliņu uzlabot šo 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT vai 100 mārciņa sterliņu šim 256MB nVidia GeForce 8600GTS ir vai nu viņiem labi vai izvilkšanas of? Es nevarētu uzlabot to un iegādāties karti no kaut kur citur. I dont tiešām spēlēt spēles, vairāk darba enteratinment mūzika un tā tālāk, bet man paradums ātri datoru. Pateicība Ian Mana sistēma: Blaster
|
|
| |||
| |||
| Grafiskās kartes galvenokārt paātrināt spēles, lai jūs vēlaties lētākais izklaidei un mūziku. tie sniegs veiktspējas lēcienu virs klāja grafikas jo tā ņem noslogotību procesoru un RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir desktop, pareizi?
| |||
| |||
| jā, bet tas puisis dosent vēlaties tos spēļu tik junk karti darīs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| junk ir ABIT barga, i spēlēt spēles naudas sodu 8.600
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8.600 būtu ok spēļu un plašsaziņas līdzekļu izmantošanu, bet, ja jūs spēlēt kādu augstāks spēles nākotnē iegūt 8.800
| |||
| |||
| viņš doesn't vēlaties to spēles! |
|
| |||
| |||
| Es zinu, tas bija incase viņš varētu nākotnē |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi IS. Ja neesat spēļu laikā visi, tad zemākais spec no 3 (2400) būs pietiekama, jums tikai izmantot to plašsaziņas līdzekļus. Integrēts risinājums būs pietiekami, lai būtu atklāti. Cenām, ja Jums bija iegādājoties kādu no pārējām divām kartes sprādziena saskaņā ar pašreizējām mazumtirdzniecības cena's. Bet kā jauninājums tie ir nedaudz pārspīlēta (tas nav Dell celt tas ir kāda iespēja?) Ja Jūs plānojat spēles karte ir atkarīgs no Jūsu ekrāna izšķirtspējai. 2.400 jābūt ok uz 1024x768. 2600xt ir labi pie 1280x1024 un GTS ir arī naudas sodu tādā 1280x1024, kaut gan jūs saņemsiet vairāk eye-candy iedzīvotājs sīki uzstādījumi ar GTS.
|
| |||
| |||
| ja vēlaties saņemt grafikas karti atsevišķi GeForce 8.400 vai 8.500 sērija ir vairāki video uzlabošana aprīkojums un viņi paradis Jums izmaksās daudz |
![]() |
|
| Bookmarks |