![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc jak to jest z normą
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro ale przyzwyczajenie do aktualizacji, w opcji kosztuje 55 funtów uaktualnienia do tego 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT lub 100 funtów dla tego 256MB nVidia GeForce 8600GTS to jeden z nich dobry lub zgrania z? I nie mógł uaktualnić i kupić kartę z innego miejsca. I dont really gier bardziej do pracy enteratinment muzykę i tak dalej, ale i wont szybki komputer. Dzięki Ian My System: Blaster
|
|
| |||
| |||
| karty graficzne wszystkim przyspieszenie gry, dzięki czemu będzie chciał najtańszy dla rozrywki i muzyki. będą stanowić zwiększenia wydajności grafiki na pokładzie ponad ponieważ zajmuje szczepu off procesora i pamięci RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest na pulpicie, jest odpowiedni?
| |||
| |||
| Tak, ale ten facet dosent chcesz je do gier, więc karta nie śmieci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| abit śmieci jest szorstki, gier i grzywnę w 8600
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| w 8600 powinna być ok w grach i użytek mediów, ale jeśli będzie odgrywać bardziej wymagających gier w przyszłości uzyskać 8800
| |||
| |||
| On nie robi to ma do gier! |
|
| |||
| |||
| Wiem, że był on incase może w przyszłości |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi IS. Jeśli nie gra w ogóle, to najniższa spec od 3 (do 2400) wystarczy, jak będziesz używać go tylko dla mediów. Zintegrowane rozwiązanie wystarczy być szczery. Ceny, jeśli zostały zakupu innych bang dwie karty są zgodne z aktualnymi cena detaliczna's. Ale jako uaktualnienia są nieco overpriced (nie jest to Dell jest budowanie przez jakiekolwiek szanse?) Jeśli zamierzasz gry karty wymagane zależy od rozdzielczości. W 2400 powinny być ok w rozdzielczości 1024x768. W 2600xt jest grzywna w 1280x1024 i GTS jest również grzywny w 1280x1024, chociaż otrzymasz więcej oka-candy rezydenta w szczegółach ustawienia z GTS.
|
| |||
| |||
| jeśli chcesz uzyskać oddzielnie karty graficznej GeForce serii 8400 lub 8500 ma kilka wideo wzmocnienia funkcji i wont cost you much |
![]() |
|
| Zakładki |