![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine ca standard vine cu
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro dar am obiceiul de a actualiza, în opţiunile costa 55 de lire pentru a face upgrade la acest 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT sau 100 de lire pentru acest 256MB NVIDIA GeForce 8600GTS oricare dintre acestea sunt bune sau o rupe de? Nu am putut actualiza aceasta şi cumpere o carte dintr-o în altă parte. I dont Chiar juca jocuri, deşi mai mult de muncă enteratinment muzica şi aşa mai departe, dar am obiceiul un fast computer. Mulţumesc Ian Sistemul meu: De Blaster
|
|
| |||
| |||
| carduri de grafica principal accelerarea jocuri, astfel încât să va dori cel mai ieftin de divertisment şi muzică. le va oferi o performanţă grafică stimuleze peste bord, pentru că este nevoie de tulpina de pe procesor şi RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta este un desktop, corect?
| |||
| |||
| Da, dar acest tip dosent vreau pentru astfel de jocuri, o carte de drog va face. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| drog este abit dure, i juca bine pe 8600
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| în 8600 ar trebui să fie ok pentru utilizare de jocuri şi mass-media, dar dacă vor să joace unele jocuri mai exigenţi în viitor a lua un 8800
| |||
| |||
| el doesnt vreau pentru jocuri! |
|
| |||
| |||
| Ştiu că a fost incase s-ar putea, în viitor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max este. Dacă nu sunteţi de jocuri, de la toate apoi cel mai mic spec. de 3 (în 2400) este suficientă ca va fi doar folosind-o pentru mass-media. O soluţie integrată va suficientă pentru a fi sinceri. Preturile, dacă au fost de achiziţie la oricare dintre celelalte două carduri sunt bang, în conformitate cu costul actual de vânzare cu amănuntul al. Dar, ca un upgrade acestea sunt uşor overpriced (aceasta nu este o Dell construi este de nici o şansă?) Dacă intenţionaţi să joc de carte necesare va depinde de rezoluţie. În 2400 ar trebui să fie ok la 1024x768. De 2600xt este bine la 1280x1024 şi GTS este, de asemenea, bine la 1280x1024, cu toate că veţi obţine mai mult din ochi-bomboane cu reşedinţa în detaliu setările cu GTS.
|
| |||
| |||
| dacă doriţi să obţineţi o placă grafică GeForce 8400 separat sau seria 8500 are mai multe caracteristici incluse video consolidarea şi au obiceiul costa mult |
![]() |
|
| Marcaje |