![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnako ako štandardná je dodávaný s
128megabajt ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro ale zvyknutý aj na upgrade, v možnostiach to stojí 55 libier na upgrade na tento 256 MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT alebo 100 libier za týmto 256megabajt nVidia GeForce 8600GTS z nich sú buď dobré alebo rip z? Nemohol som sa upgradovať a kúpiť si kartu od niekde inde. I dont naozaj hrať hry, aj keď skôr pre prácu enteratinment hudba a tak ďalej, ale som zvyknutý rýchlo počítači. Vďaka Ian Môj systém: Blaster
|
|
| |||
| |||
| grafických kariet predovšetkým urýchlenie hry, takže si bude chcieť najlacnejšie za zábavou a hudbou. budú poskytovať výkon zvýši nad palubný grafiku, pretože zastáva kmeňa z procesora a pamäte RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedná sa o plochu, opraví?
| |||
| |||
| Áno, ale tento chlap chce dosent pre herné takže junk karta bude robiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| junk abit je krutá, aj hrať hry pokutu na 8600
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na 8600 by mala byť v poriadku pre hranie hier a médií, ale ak budete hrať niektoré náročnejšie hry v budúcnosti získať 8800
| |||
| |||
| on doesnt want to hra! |
|
| |||
| |||
| Viem, že to bol zapouzdřit by mohol v budúcnosti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj IS. Ak si nie hra vôbec potom najnižšej spec o 3 (2400) bude stačiť, ak budete používať len pre médiá. Integrované riešenie, stačí byť úprimná. Ceny, ak ste nakupovali na niektorú ďalšie dve karty sú tresku v súlade s aktuálne maloobchodnú cenu to. Ale ako upgrade sú trochu předražený (nie je to Dell stavať sa do žiadnej šance?) Ak chcete hru karty požaduje, bude závisieť na vašom rozlíšení. Na 2400 by malo byť v poriadku na 1024x768. V 2600xt je v poriadku na 1280x1024 a GTS je tiež pokutu vo 1280x1024, aj keď budete mať viac oka-Kandizovaný bydliskom na detail nastavenie s GTS.
|
| |||
| |||
| ak chcete získať grafické karty samostatne GeForce 8400 alebo 8500 séria má niekoľko video posilnenie rysy a zvyk vás moc |