![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па као стандардно долази са
128МБ АТИ ® Радеон ™ ХД 2400 Про али ја навика за надоградњу, у опцијама кошта 55 фунта за надоградњу на ово 256МБ АТИ ® Радеон ™ ХД 2600 КСТ или 100 фунта за ово 256МБ НВИДИА ГеФорце 8600ГТС било који од њих су добри или покидати у? Нисам могао надоградити га и купити карту од негде другде. ЈА стварно донт играмо ипак више за рад ентератинмент музику и тако даље али ја навика брза рачунара. Хвала Иан Мы Сыстем: Тхе Бластер
|
|
| |||
| |||
| графичке картице убрзати углавном игре тако да ћете желите најјефтинији за забаву и музику. они ће пружити перформанце погурати преко онбоард графика јер узима натезање од процесора и РАМ-а. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово је десктоп, тачно?
| |||
| |||
| Да, али тај тип досент желе их за гаминг па џунка картица ће радити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| џунка је абит опорот, ја играмо фино на 8600
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| за 8600 би требао бити ок за гаминг и медији користити, али ако ће играти неке захтјевније игрице у будућности добити 8800
| |||
| |||
| Он се желите за гаминг! |
|
| |||
| |||
| Знам да је обложити га у будућности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво је. Ако нисте гаминг на свим затим најнижа спец од 3 (од 2400) бит ће вам довољна као једини бити користећи га за медије. Интегрисано решење ће бити довољан да се Франк. Цене, ако сте били куповине било које друге две картице се прасак у складу са тренутним малопродајне цене'с. Али, као надоградњу су мало оверприцед (ово није Делл је то градити никакве шансе?) Ако намеравате да игра картице потребан зависиће од вашем резолуције. У 2400 би требао бити ок на 1024кс768. Тхе 2600кст је у реду на 1280кс1024 и ГТС је такође у реду на 1280кс1024, иако ћете добити више у оку-бомбоне имају пребивалиште на детаљ са подешавања ГТС.
|
| |||
| |||
| ако бисте желели добити графичком картицом одвојено од ГеФорце 8400 или 8500 серији има и неколико видеа појачавају функције укључене и они вас пуно навика цене |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Надоградња Графичка картица | раыы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 6. Окт 2009 18:34 |
| Графичке карте унапређење помоћ! ! ! ! ! ! | Лауренг123 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 30. Јул 2009 15:37 |
| Надоградња РАМ-а Графичка картица Сум Неед Хелп | Таесин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 21 аугуст 2009 09:26 |
| Надоградња графичке картице | мизсуа | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 5. јула 2008 20:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |