![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şey gibi, standart geliyor
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro ama alışkanlık haline getirmiş, bu yükseltmek için 55 sterlin maliyeti seçeneklerini yükseltme 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT Bunun için ya da 100 sterlin 256MB NVIDIA GeForce 8600GTS biri bunları bir çapkın iyi? i başka bir kart satın yükseltilemiyor. Gerçekten de üzerinde ama hızlı bir bilgisayar alışkanlık iş enteratinment müzik ve daha fazla oynamak dont. Teşekkürler Ian Benim Sistemi: Blaster
|
|
| |||
| |||
| bu nedenle, eğlence ve müzik için ucuz isteyecektir grafik kartları ağırlıklı oyunlar hızlandırmak. çünkü bu işlemci ve bellek kapatma gerilim alır onlar Teknede grafik üzerinde bir performans artırmak sağlayacaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bir masaüstü, doğru mu?
| |||
| |||
| evet ama bu adam dosent oyun için istediğiniz kadar önemsiz bir kart yapacağız. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| önemsiz sert Abit ise, i 8600 oyunlar güzel oyun
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| için 8600 oyun ve medya için uygun olacaktır fakat kullanım eğer bir gelecekte daha fazla talep oyun oynamak için bir 8800 almak
| |||
| |||
| o doesnt oyun için istiyorum! |
|
| |||
| |||
| i gelecekte de olabilir de örtmek olduğunu biliyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba IS. Eğer oyun 3 (The 2400 tüm sonra en düşük özel at) sadece medya için kullanmaktır edeceğiz yeterli değil. Entegre bir çözüm dürüst olmak için yeterli olacaktır. Fiyatlar, herhangi bir diğer iki kart satın alma edildi doğrultusunda patlama Güncel perakende maliyet's. Ancak bir hafif overpriced olan yükseltme (bu bir Dell inşa değil bir ihtimal değil mi?) Eğer oyun için kartı çözünürlüğü bağlıdır gerekli niyetindeyiz. Bu 2400 iyi 1024x768 olmak gerekir. Öte göz daha alırsınız-şeker ikamet GTS ile detay ayarlarını en 2600xt 1280x1024 ve GTS de 1280x1024 yolunda olduğunu, iyi.
|
| |||
| |||
| Eğer ayrı ayrı GeForce 8400 veya 8500 serisi, birçok görüntü özellikleri artırılması bir grafik kartı almak istedim dahil ve fazla maliyet alışkanlık |