![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А також стандартні вона поставляється з
128MB ATI ® Radeon ™ HD 2400 Pro але я звичку оновлення в настройках коштувати 55 фунтів на оновлення до 256MB ATI ® Radeon ™ HD 2600 XT або 100 фунтів для цього 256MB NVIDIA GeForce 8600GTS небудь з них добре чи рип? Я не міг оновити її і купити карту з іншого джерела. I Dont дійсно грають в ігри, хоча і більше для роботи enteratinment музика і так далі, але я звичку швидко комп'ютера. Спасибо Ян Моя система: Blaster
|
|
| |||
| |||
| відеокарти основному прискорити гру так що ви хочете дешевий для розваг і музики. вони будуть забезпечувати приріст продуктивності більше інтегрованих графічних оскільки воно приймає напруга на процесор і оперативна пам'ять. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це робочий стіл, правильно?
| |||
| |||
| Так, але цей хлопець доцент хочуть їх для ігор такого небажаного карти будуть робити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Небажана ABIT є жорсткою, і грати в ігри штраф на 8600
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8600 повинно бути ОК для ігор та засобів масової інформації використовувати, але якщо ви будете грати в деяких більш складних ігор в майбутньому отримати 8800
| |||
| |||
| він не хоче його для ігор! |
|
| |||
| |||
| Я знаю, він може упаковувати в майбутньому |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт IS. Якщо ви не на всіх іграх, то низькі Spec з 3 (2400) буде достатньо, як тільки ви будете використовувати його для засобів масової інформації. Комплексні рішення буде достатньо, щоб бути відвертим. Ціни, якщо ви були придбання будь-якої з двох інших карт вибуху у відповідність з поточною роздрібної ціни's. Але, як оновлення вони трохи завищеною (це не Dell побудувати це випадково?) Якщо ви маєте намір гри карти необхідно буде залежати від вашої резолюції. 2400 повинна бути в нормі в 1024x768. 2600XT є штраф у розмірі 1280x1024 і GTS також штраф у вирішенні 1280х1024, хоча ви отримаєте більше очей-цукерки-резидента в деталі настройки з ГТС.
|
| |||
| |||
| якщо ви хочете отримати окремо відеокарту GeForce 8400 або 8500 серія має кілька цікавих функцій і відео включена, і вони звичай обійтися Вам набагато |