по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Надграждането въпроси, моля Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 декември 2007 година, 21:30
Забранени група

Default Надграждането въпроси, моля Помощ

Аз в момента имат EVGA 7950GT 512MB. Искам да надстроите до 8800GTS 512MB 256-битова. Im надявам това няма да е хубаво версия на Crysis и надявайки Vista Ultimate 64-битов разработва OK.

Какво мислите за тази карта ъпгрейд?
Old 30 декември 2007 година, 22:04
Номер на групата

на 8800gt дава най-доброто за халосвам се отмятат. Вие няма да съжалявам. някои хора предполагат, че 8800gts е най-добре купи.

Ето това нещо с тази малка история ... и всичко това е мнение. това не го приемайте твърде сериозно. но само ме изслушай.

на 8800gts е всъщност по-добре от 8800gt. има още няколко пиксел тръбопроводи, както и други малки детайли. така че по-добре.

НО .... върху 90% от игрите беше тестван на това само около 2 кадъра в секунда повече. и други игри, като са изложени над 100 FPS. разликите са 20 кадъра или така. над 100fps, ти няма да забележат разликата между 100 и 120.

така че за допълнително 100 долара, за 8800gts не си струва парите. ако тя е била друга 25-50 долара, а след това Бих го купя. но 100 долара? EFF това.

Бих стик с 8800gt. той дава невероятни резултати. отново ... няма да съжалявам, ако си я взел.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 30 декември 2007 година, 22:14
Забранени група

Благодаря за съвета. EVGA Ще бъде най-добрият вариант? Изглежда като те изгради солидна скала карти и аз обичам моята 7950GT.
Old 30 декември 2007 година, 22:15
Член Група

Ако това помага на всеки, че съм втори мнение.
В 8800GT е deffinetly си струва купи! Ще е нужно да ви ъпгрейд графика за дълго време.

Просто видях публикацията, XFX и EVGA са вероятно най-добрите карти manufatures, така че не могат да се объркат с получаване на един от тези.
Old 30 декември 2007 година, 22:18
Номер на групата

BWAHAHAH! Ей там Сам: D. Благодаря за вот на доверие.

Е, що се отнася до въпроса, EVGA е достоен. има няколко основни производители, които можете да отидете с. BFG технологии е най-добре, когато става въпрос за качество карти. EVGA е там, въпреки че те очевидно не е толкова добро, колкото BFG. Вярвам PNY. като са направени някои доста прилични неща.

Но ако бях на ваше място, бих отидат с тези, които можете да се доверите на най-добрите. и тези два са EVGA, и най-добрите в този бизнес. BFG.

толкова просто изберете един. Вие наистина не могат да се объркат. и в най-лошия случай, просто изпратете счупени карта за замяна. Newegg.com е много добра за този тип неща.
Old 30 декември 2007 година, 22:21
Забранени група

Благодарение двамата. Аз наистина ще се твърди, че за това. Просто ще се опитам да не се нарани себе си по време на процеса. LOL. Благодаря отново! Наистина оценявам го!
Old 30 декември 2007 година, 22:25
Член Група

LOL, те не се нараниш самостоятелно опитвам да мисля за това, което производителят да взема.
Old 30 декември 2007 година, 22:53
Забранени група

Добре още един въпрос по тази ...

Имам намери 8800GT но памет размер е само 256MB. Ще се превърне ли това голяма разлика между 256MB на GT и GTS 512MB върху? Също така, BFG 8800GT е почти толкова високи, колкото 8800GTS от EVGA. Луд ...
Old 30 декември 2007 година, 22:55
Номер на групата

Да, това ще направи голяма разлика. колкото повече вградена видео памет за по-добро, ще го изпълни. на 8800gt идва в 512MB вариант затова не съм сигурен защо го притеснява с 256MB такива.

на евтини такива съм виждал по newegg бяха 259,99 И видях, че един от PNY. Не съвсем, което искаше, но ... каквото ... Ей това е евтино.
Old 30 декември 2007 година, 22:58
Забранени група

Тъй като е наличен само 512 от Leadtek. Кой глупости? Dont Предполагам Айв били в компютъра бизнес достатъчно дълго.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc