![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз в момента имат EVGA 7950GT 512MB. Искам да надстроите до 8800GTS 512MB 256-битова. Im надявам това няма да е хубаво версия на Crysis и надявайки Vista Ultimate 64-битов разработва OK. Какво мислите за тази карта ъпгрейд? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на 8800gt дава най-доброто за халосвам се отмятат. Вие няма да съжалявам. някои хора предполагат, че 8800gts е най-добре купи.
Ето това нещо с тази малка история ... и всичко това е мнение. това не го приемайте твърде сериозно. но само ме изслушай. на 8800gts е всъщност по-добре от 8800gt. има още няколко пиксел тръбопроводи, както и други малки детайли. така че по-добре. НО .... върху 90% от игрите беше тестван на това само около 2 кадъра в секунда повече. и други игри, като са изложени над 100 FPS. разликите са 20 кадъра или така. над 100fps, ти няма да забележат разликата между 100 и 120. така че за допълнително 100 долара, за 8800gts не си струва парите. ако тя е била друга 25-50 долара, а след това Бих го купя. но 100 долара? EFF това. Бих стик с 8800gt. той дава невероятни резултати. отново ... няма да съжалявам, ако си я взел. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета. EVGA Ще бъде най-добрият вариант? Изглежда като те изгради солидна скала карти и аз обичам моята 7950GT. |
|
| |||
| |||
| Ако това помага на всеки, че съм втори мнение. ![]() В 8800GT е deffinetly си струва купи! Ще е нужно да ви ъпгрейд графика за дълго време. Просто видях публикацията, XFX и EVGA са вероятно най-добрите карти manufatures, така че не могат да се объркат с получаване на един от тези. |
|
| |||
| |||
| BWAHAHAH! Ей там Сам: D. Благодаря за вот на доверие. Е, що се отнася до въпроса, EVGA е достоен. има няколко основни производители, които можете да отидете с. BFG технологии е най-добре, когато става въпрос за качество карти. EVGA е там, въпреки че те очевидно не е толкова добро, колкото BFG. Вярвам PNY. като са направени някои доста прилични неща. Но ако бях на ваше място, бих отидат с тези, които можете да се доверите на най-добрите. и тези два са EVGA, и най-добрите в този бизнес. BFG. толкова просто изберете един. Вие наистина не могат да се объркат. и в най-лошия случай, просто изпратете счупени карта за замяна. Newegg.com е много добра за този тип неща. |
|
| |||
| |||
| Благодарение двамата. Аз наистина ще се твърди, че за това. Просто ще се опитам да не се нарани себе си по време на процеса. LOL. Благодаря отново! Наистина оценявам го! |
|
| |||
| |||
| LOL, те не се нараниш самостоятелно опитвам да мисля за това, което производителят да взема. |
|
| |||
| |||
| Добре още един въпрос по тази ... Имам намери 8800GT но памет размер е само 256MB. Ще се превърне ли това голяма разлика между 256MB на GT и GTS 512MB върху? Също така, BFG 8800GT е почти толкова високи, колкото 8800GTS от EVGA. Луд ... |
|
| |||
| |||
| Да, това ще направи голяма разлика. колкото повече вградена видео памет за по-добро, ще го изпълни. на 8800gt идва в 512MB вариант затова не съм сигурен защо го притеснява с 256MB такива. на евтини такива съм виждал по newegg бяха 259,99 И видях, че един от PNY. Не съвсем, което искаше, но ... каквото ... Ей това е евтино. |
|
| |||
| |||
| Тъй като е наличен само 512 от Leadtek. Кой глупости? Dont Предполагам Айв били в компютъра бизнес достатъчно дълго. |